Frajer iz pornića Suzane Mančić postaje počasni konzul Srbije u Grčkoj!

Počasni konzul najčešće je državljanin zemlje prijema, a kao vid predstavljanja biraju ih male zemlje, koje ne mogu da priušte karijernog diplomatu

  • 9

Titulu novog počasnog konzula Srbije u Grčkoj, na poslednjoj sednici Vlade, poneo je Simeon Ocomokos, verenik Suzane Mančić.

S NJIMA JE SRBIJA BILA NAJJAČA NA SVETU! Andrić, Dučić, Crnjanski... NAJEŽIĆETE SE kada vidite ko je sve bio srpski ambasador!

Za razliku od svih ostalih prilika kada je vrlo rado govorila o svom privatnom životu, Suzana je ovog puta bila rezervisana:

- Odakle vam to? Ko vam je to rekao? Zovite Simu pa ga pitajte, ja ne smem da pričam o tim stvarima -  bila je  kratka bivša Loto devojka.

Napominjući da nam ni u kancelariji njene jače polovine neće reći ništa, Mančićeva je indirektno potvrdila ovu informaciju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Nećete ni od njih dobiti nikakav komentar, jer to još nigde nije objavljeno - navela je ona.

SUZANA MANČIĆ: Nije Putin toliko dobar frajer da bih ga ja čekala!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić juče nije bio dostupan za komentar, a njegova pres služba u toku jučerašnjeg dana nije odgovorila na mejl  koji im je poslat, budući da, kako su rekli "nemaju ovlašćenja da o tome govore usmeno".

Počasni konzul najčešće je državljanin zemlje prijema, a kao vid predstavljanja biraju ih male zemlje, koje ne mogu da priušte karijernog diplomatu, budući da oni ne rade za platu.

Od ostalih kolega, Simeona izdvaja uloga u četvorominutnom porno filmu koji je napravio sa svojom verenicom Suzanom Mančić, a koji se u javnosti pojavio samo dve godine nakon što je obelodanjen njen isti takav materijal sa bivšim suprugom Nebojšom Kunićem.

Prvi video ćerke Suzane Mančić (VIDEO)

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA