SRBIJO SAD SE POKAŽI I DOĐI! Humanitarni turnir ZA SPAS male Krune! (FOTO)

Kruna Una Mitrović je u februaru otišla na bezazlenu operaciju krajnika, međutim, 20 dana kasnije, bol se vratio i otkriveno je da ima maligno oboljenje non hočkins limfom

  • 4

Na terenima Sportskog centra Radnički u Beogradu, u subotu 13. juna održaće se humanitarni sportski događaj za pomoć Kruni Uni Mitrović (12), koja boluje od non hočkins limfoma. Da bi ozdravila, potrebna joj je pomoć kako bi otputovala na lečenje u Pariz.

MOLIMO VAS, BUDITE LJUDI: Pomozite maloj Kruni da se izbori s teškom bolešću!

Una je u februaru otišla na bezazlenu operaciju krajnika, međutim, 20 dana kasnije, bol se vratio i otkriveno je da ima maligno obolenje non hočkins limfom i da se ne radi o upaljenom krajniku.

Ona je trenutno na hemoterapiji i primila je dve serije citostatika, a prema procenama lekara, biće joj potrebno još deset. Neophodno je da ode na parisku kliniku Marija Kiri, kako bi se uradila kompletna dijagnostika koja kod nas nije moguća zbog nedostatka tehničkih mogućnosti.

Početak lečenja u Francuskoj zakazan je za 22. jun, a da bi otišla, neophodno je da se sakupi 25.000 evra.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Prvo su njeni drugari iz Osnovne škole "Jovan Miodragović" pokrenuli akciju prikupljanja pomoći, a sada je i njen odbojkaški klub Radnički odlučio da organizuje sportsku manifestaciju.

Događaj počinje u 12 sati, a obuhvata nekoliko događaja. Učenici od prvog do četvrtog razreda će imati čas odbojke koji će trajati do 16 sati, a nakon toga će biti organizovan turnir za đake od petog do osmog razreda. Biće postavljena kutija za novac koji je namenjen Uni.

Najmlađi će za čas odbojke plaćati 50 dinara, dok će roditeljima ulaz biti naplaćivan 100 dinara, a svaka prijavljena ekipa za turnir plaća određeni iznos novca.

Ukoliko želite da pomognete Kruni, to možete učiniti uplatom na žiro račun:

Banka Intesa

Dinarski račun: 160-1-73, poziv na broj 51 – 102 – 0015510/4

Devizni račun: RS35 – 160 – 5130201924951 – 75

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA