MONSTRUM KONAČNO UHAPŠEN: Albanac prodavao žene, odveo ih u pakao prostitucije!

Osumnjičeni je žene koje je kupovao naplaćivao od 500 do 1.000 evra po osobi, a za njim je raspisana i međunarodna poternica

  • 1

Albanac Havid Frejgaj uhapšen je u Tuzima kraj Podgorice po međunarodnoj poternici Nemačke zbog sumnje da je organizator lanca trgovine ljudima i trafikinga žena.

SEKS SA 50 MUŠKARACA, BEZ KONDOMA I TOKOM MENSTRUACIJE: Potresne ispovesti žena sa Balkana u hororu trgovine ljudima!

On je u Albaniji kupovao devojke uveravajući ih da im je našao muževe u Nemačkoj, gde ih je prevozio, prema podacima nemačke policije.

Po dolasku u Nemačku, on je neke od tih devojaka predavao muževima, dok je ostale prodavao makroima koji su ih prisiljavali da se bave prostitucijom.

Frejgaj je na taj način kupio 60 žena koje je vodio u Nemačku radi prostitucije. Zbog toga mu je stavljeno na teret da je organizovao lanac prostitucije i trgovinu ljudima.

Foto: Ilustracija / Profimedija Foto: Ilustracija / Profimedija

On je osumnjičen i za falsifikovanje više desetina putnih isprava za žene koje je kupovao u Albaniji, ali i za lažne azilante. Sumnja se i da se bavio ilegalnim prevozom imigranata.

Prema podacima nemačke policije, on je izrađujući falsifikovana dokumenta, učestvovao u prevozu više od 300 osoba. Zavisno od mesta do kojeg je prevozio imigrante, za ilegalni prevoz jednog od njih po ispravi je uzimao od 200 do 400 evra.

Žene koje je kupovao u Albaniji, preko Hrvatske je prevozio u Visbaden i druge nemačke gradove, za šta je naplaćivao od 500 do 1.000 evra po osobi.

Međunarodnu poternicu za njim raspisao je Interpol Visbaden.

(Telegraf.rs/ Izvor: dan.co.me/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA