JECAJ PORODICA STRADALIH NA AUTO-PUTU: Zar je baš on morao na taj put sa kojeg se više neće vratiti? (FOTO)

Porodice stradalih oplakuju svoje najbliže, iako ih još uvek niko nije zvanično obavestio o tragediji koja se dogodila

  • 4

Četiri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 03.30 časa na auto-putu Niš-Beograd u blizini motela "Nais".

Poginuli su Aleksandar Stojanović (21), Jovan Cvetković (65) i Grujica Dojčinović (58) iz okoline Leskovca, dok identitet četvrtog poginulog još nije utvrđen. Svi oni nalaze se u kapeli pogrebnog preduzeća u Nišu, a obdukcija njihovih tela trebalo bi da se obavi sutra u Kliničkom centru Niš.

Pogledajte JEZIVE SLIKE i SNIMAK stravične saobraćajke kod Niša! (FOTO) (VIDEO)

Nesreća se desila kada je šleper turskih registarskih tablica koji je prevozio lubenice, naleteo na dva kombija koja su se nalazila u zaustavnoj traci, i izgurao ih sa autoputa. Zatim se prevrnuo na bok i potpuno smrskao jedan kombi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dve teško povređene osobe prevežene su u Klinički centar u Nišu, ali nisu životno ugrožene.

- Vozač turskog kamiona ima povredu glave. dok drugi povređeni muškarac J. A. (28), iz kombija leskovačkih tablica ima povrede glave i nagnječenja po telu - rekao je dr Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centar u Nišu.

Porodice stradalih oplakuju svoje najbliže, iako ih još uvek niko nije zvanično obavestio o tragediji koja se dogodila. Sa lica majke stradalog Aleksandra ne prestaju da se slivaju suze.

STRAVIČNA TRAGEDIJA KOD NIŠA: Turski kamion usmrtio četvoro na autoputu! (FOTO SA LICA MESTA)

- Na poslu je bio ceo dan i samo što je stigao iz Niša zvali su ga telefonom da se vrati da šlepa kombi koji se pokvario. I eto šta se dogodi. Radio je od jutra do mraka. Pa, zar je baš on opet morao na taj put sa kojeg više nikada neće da se vrati - rekla je majka Vesna.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Komšije kažu da je Aleksandar bio tih i povučen mladić. Dete za primer.

Grujica Dojčinović sa kolegama je na put krenuo u četvrtak oko 23 časa. Radili su na adaptaciji vrtića u Šapcu i posao se bližio kraju.

- Često je odlazio na put kao i svaki građevinac. Bio je dobar majstor i još bolji čovek - kažu njegove komšije.

Živeo je sa ocem, suprugom i sinom navodno zaposlenom u preduzeću u kojem je i Grujica radio. Udao je ćerku koja je sada plačući primala izraze saučešća prijatelja i rodbine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dvorištem Jovana Cvetkovića razleže se kuknjava i lelek supruge Svetlane.

- Da li je moguće da je to on. Govorila sam mu da ne kreće na put. Celog života je radio po terenima. Pričala sam mu da je dosta. Radovao se penziji koju ne dočeka. Zvala sam ga celo prepodne i nije se javljao. Znala sam da to neće izaći na dobro - jeca žena koja je pre 20 godina ostala bez osamnaestogodišnje ćerke.

Niška policija bi trebalo da utvrdi zašto su se dva kombija marke "mercedes" i "ford" nalazila na zaustavnoj traci.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    13. jun 2015 | 09:31

    Ne,ne. Niska policija ne treba da istrazuje zbog cega su se dva kombija nalazila na zaustavnoj traci. Treba istraziti zbog cega jedan profesionalni vozac kamiona naleteo na dva kombija u zaustavnoj traci. Vozac kamiona je morao da ih vidi i zaustavi kamion na bezbedno mesto. Ta stoka mi je dobro poznata sa njihovom voznjom. Dozivotna za vozaca kamiona!

  • ........

    13. jun 2015 | 01:48

    Saucesce porodicama. Strasno. Ja sam na taj nacin izgubila oca mog deteta i u potpunosti sve razumem. Drzite se bol ne prolazi..

  • Милош

    13. jun 2015 | 09:47

    Jel odgovaraju ovi turci za ovo? Kako ide procedura?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA