HAOS U DALASU: Hteo da raznese policiju jer su mu uzeli dete (VIDEO)

Pucnjava se dogodila pola sata posle ponoći po lokalnom vremenu blizu sedišta policije u Dalasu

  • 1

Prava filmska potera odigrala se na ulicama Dalasa. Izvesni Džejms Boulver pucao je blizu sedišta policije u Dalasu iz oklopnog kombija za kojim je krenulo nekoliko vozila policije.

Pucnjava se dogodila pola sata posle ponoći po lokalnom vremenu, piše Dalas morning njuz dodajući da je više policijskih vozila krenulo za kombijem u kome se nalazio eksploziv.

Napadač na policijsku stanicu u Dalasu izjavio je, po hapšenju da je želeo da je digne u vazduh, jer mu je policija oduzela dete i optužila ga da je terorista.

Iz policije su naveli da je napadač identifikovan kao Džejms Boulver, međutim, policijski načelnik Dalasa Dejvid Braun dodao je da ne može još da potvrdi njegov identitet navodeći da je policija upoznata sa tri slučaja porodičnog nasilja u kome je osumnjičeni učestvovao.

Građani koji žive u blizini policijske stanice su evakusani, dok se specijalni timovi bave torbama sa eksplozivom koje su pronađene u blizini stanice. Jedna od torbi je eksplodirala dok je policijski robot pokušao da je pomeri.

Osim toga, iz policije takođe navode da istražuju sumnjiv paket koji se nalazi ispod jednog njihovog vozila ispred stanice, kao i jedan paket u kontejneru.

(Telegraf.rs / Izvor: Dalas morning njuz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA