Evo šta se u zatvorima događa MONSTRUMIMA koji SILUJU i ubijaju DECU!

- Prema njima niko jednostavno nema milosti! To je najgori šljam koji hoda zemljom i malo je reći da zaslužuju ovakvu "dobrodošlicu" – objašnjava jedan od bivših zatvorenika kroz šta prolaze silovatelji i ubice dece

  • 11

Od kada je izrečena presuda Draganu Đuriću, ubici Tijane Jurić, na društvenim mrežama pojavilo se pregršt komentara o tome šta ovog monstruma očekuje u zatvoru.

Poznato je da zločinci poput Dragana Đurića prolaze kroz pakao kada se nađu iza rešetaka, jer su čak i zatvorenici zgroženi njihovim gnusnim zlodelima.

MONSTRUME, I TEBE ĆE SILOVATI, CRKNI U ZATVORU: Evo šta sve poručuju ubici Tijane Jurić! (FOTO)

O ovome svedoče mnogi bivši robijaši, a ekipa Telegrafa razgovarala je sa jednim od kojeg smo saznali da novi robijaš, koji je počinio neko gnusno delo poput silovanja ili ubistva deteta ima poseban "doček" u zatvoru.

ROBIJAŠI poručuju TIJANINOM UBICI: Dočekaćemo te kao Severinu! (FOTO)

Naime, prema njegovim rečima, grupa od najmanje desetak robijaša s najlon kesama preko polnih organa ili jednostavno naoružani nekim od dostupnih predmeta izlažu mukama i patnji novoprodošle zločince.

- Prema njima niko jednostavno nema milosti! To je najgori šljam koji hoda zemljom i malo je reći da zaslužuju ovakvu "dobrodošlicu" - priča uznemireno ovaj zatvorenik dodajući da se takozvane "redaljke" organizuju bez prethodne priče, a da ceo proces vode "nekrunisane vođe" soba ili oni koji su dokazano najjači u zatvorskim krilima.

- Silovanje ne počinje dok vođa ne da znak. Tek kada ga svako na sebi svojstven način da, grupa od desetak odabranih kažnjenika satera novog zločinca u ćošak gde ga daleko od očiju zverski zlostavljaju. Prethodno obavezno stave nekoliko kesa preko polnog organa, kako bi sam čin bio što brutalniji - priča naš sagovornik.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

ROBIJAŠI poručuju TIJANINOM UBICI: Dočekaćemo te kao Severinu! (FOTO)

Uz fizičko zlostavljanje obavezno ide i psihičko ponižavanje praćeno najgorim mogućim psovkama.

Nije retkost da se posegne i za zastrašujućim oštrim predmetima iz kuhinje, a zbog ovakvih stvari većina novih zatvorenika zahteva da ih smeste u ćelije sa kažnjenicima osuđenim za ista zlodela.

Mnogi od njih nakon silovanja pokušaju i samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    16. jun 2015 | 13:34

    dobro ? ... i ... to je prvi dan samo ... a ima jos 39 godina i 364 dana ... dovoljno vremena da se navikne ... po tome koliko ima silovatelja povratnika rekao bih da im se to i dopada sta ih tamo saceka

  • @

    16. jun 2015 | 16:25

    Cim moze da im se digne na silovanje muskarca, jos sa kesom, onda ni oni nisu citavi kao i taj sto ga siluju.

  • N.N.

    16. jun 2015 | 17:56

    I...??? Stave sve silovatelje u iste ćelije, i ko će tu koga da se zgražava, kažnjava? A na žalost Srbija je puna silovatelja. I tako reše problem. 100% će ovaj monstrum biti bezbedniji u zatvoru, nego građani, deca na ulicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA