MONSTRUME, I TEBE ĆE SILOVATI, CRKNI U ZATVORU: Evo šta sve poručuju ubici Tijane Jurić! (FOTO)

Danas je u Višem sudu u Subotici monstrum Dragan Đurić, ubica Tijane Jurić, osuđen na ukupno 52 godine zatvora, ali će ležati 40

  • 33

Cela javnost, svih ovih meseci budnim okom pratila je dešavanja oko suđenja Draganu Đuriću za ubistvo male Tijane Jurić. Svi su sa nestrpljenjem očekivali presudu i imali malu bojazan zbog toga da li će silovatelj i ubica dobiti zasluženu kaznu.

Danas je u Višem sudu u Subotici monstrum Dragan Đurić, ubica Tijane Jurić, osuđen na ukupno 52 godine zatvora, ali će ležati 40.

MONSTRUM OSUĐEN NA 40 GODINA: Ubica Tijane Jurić će trunuti u zatvoru do svoje 74. godine!

Za pokušaj silovanja osuđen je na 12, a za ubistvo 40 godina, ali jedinstvena kazna ne može iznositi više od maksimalnih 40 godina.

Svi su burno reagovali, i sa puno emocija ispratili vest o presudi.

Ono što je zajedničko za sve to je da su svi zadovoljni izrečenom maksimalnom kaznom dok bi mu mnogi od čitalaca dali doživotnu, a neki i smrtnu kaznu.

Foto: Facebook/Dragan Djuric , infolink.rs Foto: Facebook/Dragan Djuric , infolink.rs

Pogledajte samo neke od komentara.

- Bravo, konačno neki pomak na bolje. Nažalost, to neće vratiti Tijanu, ali je barem neka satisfakcija neutešnoj porodici, i opomena, svim potencijalnim monstrumima na slobodi. Svu podršku dajem porodici nastradale Tijane - napisao je čitalac pod nadimkom "suze u očima".

- Bravo za presudu, mada mu je i 40 godina malo - napisala je "Antiglobalistkinja".

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

- Pravda je zadovoljena. Monstrume crkni u zatvoru, i neka ti svaki dan i noć bude pakao - "dodao je Baki 1971 CZBG MILJAKOVAC2"

- Malo je to za stravičan zločin zaslužio je 520 godina doživotnu robiju - napisao je Banija.

Iz navedenih komentara vidimo da su svi saglasni u jednom - monstrum je dobio zasluženu kaznu i treba ostati tamo do kraja života.

Ostale komentare koji iz minuta u minut pristižu sve više možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    15. jun 2015 | 22:07

    Prvo nije dečko nego monstrum,a drugo treba pisati i treba pisati šta će mu raditi u zatvoru da i drugi monstrumi vide šta ih čeka i ja mu želim da poživi 40 godina i da 40 godina doživljava što je nevino dete doživelo sa njim.Ja sam otac troje dece i ne mogu ni da zamislim bol Tijaninih roditelja.Treba svaki dan tih 40 godina da pati,muškarčina velika.

  • Sanja i Lola

    15. jun 2015 | 21:57

    Bravo za pravosudje,a i svidja nam se plan zatvorenika,da ga docekaju,kako zasluzuje,pozdravljamo zatvorenike,i drzimo ih za rec.

  • Ja

    15. jun 2015 | 21:47

    Nadam se da će mu svaki momenat svakog dana do kraja života biti kao Tijani njeni poslednji, strahom i suzama protkani..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA