UJNA DRAGANA ĐURIĆA: Smrtnu kaznu po kratkom postupku, nisu ni trebali da mu sude!

- Ovome Draganu koji je priznao taj zločin i sve ispričao ne bih ni sudila, već smrtnu kaznu po kratkom postupku razrezala. Sad ga još treba držati i hraniti o trošku države - kaže Đurićeva ujna

  • 10
Tijana Jurić i Dragan Đurić Foto: Facebook/Dragan Djuric, Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Draganu Đuriću koji je u noći između 25. i 26.jula silovao i mučki ubio maloletnu Tijanu Jurić danas je presuđeno. Osuđen je na 40 godina zatvora, ali ga kazna tek čeka u zatvorskoj ćeliji.

MONSTRUME, I TEBE ĆE SILOVATI, CRKNI U ZATVORU: Evo šta sve poručuju ubici Tijane Jurić! (FOTO)

Majka Dragana Đurića, Makivija, odselila se iz Surčina, gde su živeli zajedno, sedam dana nakon što se otkrilo šta je njen sin učinio. Tako su nam u ponedeljak ispričali rođaci. U kraju gde su bili podstanari na ulasku u Surčin pronašli smo njegovu ujnu.

- Osuđen je i neka leži, i dalje ne mogu da shvatim da je to onaj Dragan što je kod mene u kući tri meseca spavao. I komšiluk se tome još čudi, a često pričamo o njemu. Ovome Draganu koji je priznao taj zločin i sve ispričao ne bih ni sudila, već smrtnu kaznu po kratkom postupku razrezala. Sad ga još treba držati i hraniti o trošku države. Ništa on svojoj majci nije preči nego ono dete što je ubio njenoj - kaže Đurićeva ujna.

Ujna neće da kaže gde je sad Makivija, tvrdi da ne zna.

Foto: Facebook/Tijana Juric Foto: Facebook/Tijana Juric

- Otišla je bila kod ćerke, a onda dalje. U nedelju me zvala, kaže ne može od novinara da živi. Kuka. Ne zna jadnica ni šta će ni kuda će - priča nam ujna.

- Ona ništa nije kriva i ne može da veruje šta joj je sin napravio. Šta će jadna. Kad je saznala šta je učinio, rekla je da nikada više ne želi da ga vidi - završava priču Đurićeva ujan.

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anTihrist

    16. jun 2015 | 08:35

    Pustite zenu na miru..

  • Jeka

    16. jun 2015 | 06:44

    Bravo ujna. Potpuno normalna reakcija.

  • Legija

    16. jun 2015 | 11:05

    Nece on dugo biti u zatvoru,presudice njemu zatvorenici kakav ovaj sud!Ma to su znali i oni kada su doneli presudu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA