DA LI ĆE USPETI DA "SKINE" OBAMU? Donald Tramp u trci za predsednika SAD!

- Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da ću se kandidovati za predsednika SAD 2016. godine. Zajedno možemo učiniti da ova zemlja ponovo bude velika - rekao je 69. godišnji Tramp na prijemu u svom Tornju na Menhetnu u Njujorku, prenele su agencije

  • 5

Američki milijarder Donald Tramp je najavio da će se, u okviru Republikanske stranke, kandidovati za predsednika SAD na izborima koji će biti održani 2016.

OVO JE IME BUDUĆEG AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Na koju BEZOBRAZNU SRPSKU reč vas podseća?

- Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da ću se kandidovati za predsednika SAD 2016. godine. Zajedno možemo učiniti da ova zemlja ponovo bude velika - rekao je 69. godišnji Tramp na prijemu u svom Tornju na Menhetnu u Njujorku, prenele su agencije.

Tramp, čije se bogatstvo procenjuje na devet milijardi dolara, već nekoliko puta je ranijih godina najavljivao da će se kandidovati za predsednika, ali to nikada zvanično nije učinio.

On je već 11. kandidat iz redova republikanaca koji želi da učestvuje u trci za ulazak u Belu kuću.

Najveće šanse da dobije nominaciju republikanaca ima Džeb Buš, koji je zvanično u ponedeljak objavio svoju kandidaturu za predsedničke izbore 2016. godine, poručivši da "Amerika zaslužuje bolje" posle osam godina Baraka Obame.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    17. jun 2015 | 07:08

    Al je politika slatka samo se rotiraju .

  • dali će da skine Obamu

    17. jun 2015 | 09:35

    Hmmmm , bilo ko da se kandiduje će skinuti Obamu, jer čovek nema pravo vise da se kandiduje. Odslužio je 2 termina po 4 godine.....

  • Nikolas

    17. jun 2015 | 08:12

    I OVAJ GOSPODIN TRAMP MISLI DA MOZE ZA DOLARE DA SE TRAMPI ZA BELU KUCU -NEMA SANSE A I PRVI BIZNIS MU JE ZENA NAMESTILA PA NEKA SE SA NJOM POSAVETUJE IAKO JE RAZVEDEN.NIJE CLAN BILDENBERGA I SANSE SU MU MALE -DZABE BACA DOLARE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA