Ovo je datum kada će TERORISTI NAPASTI SRBIJU i CEO BALKAN!

Analitičari tvrde da su teroristi u sledećih pet godina planirali u svom pohodu na Balkan da "pokore" Srbiju, a procenjuje se da je u BiH najmanje 5.000 ekstremista već spremno za "sveti rat"

Napadi islamista na Balkanu mogli bi da se dogode već 28. jula, upozoravaju stručnjaci za bezbednost, a procenjuje se da su na hiljade ekstremista u BiH već aktivirano.

Nedavno se na nekim islamskim internet stranicama pojavio snimak "Islamska država na Balkanu". To je bio signal za pet hiljada potencijalnih terorista, koliko ih sada ima u BiH, da se "probude", da truju izvore vode za piće, ruše zgrade, napadaju zaštićene objekte.

Za Islamsku državu ratuje 330 Bosanaca. Iznenadićete se koliko je Srba otišlo u redove ekstremista!

- Ta taktika terorista takozvane "Islamske države" već je viđena u napadima na policijske stanice u Zvorniku i Bugojnu, ambasadu SAD u Sarajevu ili kada je eksplodirao automobil-bomba u Mostaru - podseća član stručnog tima za borbu protiv terorizma u jugoistočnoj Evropi, Dževad Galijašević.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

TERORISTI NAPADAJU OKO VIDOVDANA: Kosovski džihadisti planiraju tri udara na jug i centralnu Srbiju! (VIDEO)

Ozbiljne terorističke pretnje islamski ratnici ovih dana šalju i Srbiji. Nedavno su kroz ogradu srpske ambasade u glavnom gradu Sirije Damasku ubacili preteću poruku osoblju da napuste objekti ili će biti ubijeni.

ISIS NA SRPSKOM TRAŽI POKOLJ SRBA: Sipajte im otrov u pića, ubijajte ih... (JEZIV VIDEO)

Printskrin: vocativ.com Printskrin: vocativ.com

Analitičari tvrde da su teroristi u sledećih pet godina planirali u svom pohodu na Balkan da "pokore" Srbiju. Veruje se da te pretnje Srbiji potiču iz zloglasne "Balkanske brigade" koja okuplja ratnike uglavnom sa ovih prostora.

Ta brigada već odavno ratuje pod zastavom takozvane "Islamske države" na području Iraka i Sirije i poznata je po neviđenim zverstvima. Zapovednik brigade poreklom je s Kosova, a njegov zamenik iz centralne Srbije.

ISIS POZIVA NA POKOLJ SRBA I BOSANACA: Trujte ih, gazite i ubijajte ih eksplozivom!

Printskrin: Youtube/Vocativ Printskrin: Youtube/Vocativ

Pre nekoliko godina službenici Obaveštajno-bezbednosne agencije BiH javno su govorili da u BiH ima više od tri hiljade islamskih ekstremista koji su spremni za različite terorističke akcije.

Međutim, osnivanjem takozvane "Islamske države", broj islamskih ratnika i u BiH povećava se svakodnevno.

TERORISTI SU BLIZU SRBIJE: Svi su u strahu posle poruka koje su NAM POSLALI BORCI ISLAMSKE DRŽAVE (FOTO)

Zastava Kalifata, odnosno Islamske države. Foto: Wikipedia Commons/Ingoman Zastava Kalifata, odnosno Islamske države. Foto: Wikipedia Commons/Ingoman

- Prema našim procenama, sada imamo više od sto hiljada pripadnika vehabijskog pokreta. Od toga je bar pet hiljada već spremno za "sveti rat" - kaže Galijašević.

ISIS NAPADA PRIŠTINU I SKOPLJE: U junu planiraju da sprovedu terorističke akcije po celom Balkanu

(Telegraf.rs / Izvor:dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin bg

    17. jun 2015 | 17:51

    Treba da svi bude jasno da o I teroristi nemaju veze sa Islamom i sa normalnim muslimanima.Ovi teroristi koje je Amerika odnosno CIA napravila za svoje prljave planove zamijeni si ime Alkaide I nazvajuci ih ISIS to su u stvari Americki vojnici I zatvorenici odnosno olosi koje su Amerikanci trenirali, naoruzali I pustili da ubijaju nevine Hriscane I Muslimane sirom Iraka, Libije i Sirije jer vise nije u oitanju ko je Musliman a ko Pravoslavac sada je u pitanju jacanje katolicanstva koje tezi da postane najveca religija a da bj to bilo potrebno je ubjti na stotine hiljada muslimana I Pravoslavaca! Zao ljudi ne nasijedajte a provoka ije cak iako bi takvi teroristi dosli

  • sani NY

    17. jun 2015 | 23:10

    Ja kao muslimanka spremna sam se borit sa srbima hrvatima protiv ovih zivotinja

  • Alex

    17. jun 2015 | 15:22

    Samo zelimo da se protiv terorizma borimo kao sve zapadne zemlje!Neka zapadnjaci puste nas da mi sami resimo problem ako nas neko napadne!Nemoj zapad ni da nas brani!Pobicemo te drogirane fanatike kao zeceve!!!Na njih Srbija moze da pusti Lovacko drustvo a ne zandarmeriju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA