Ovako izgleda Putinov "Patriotski park" u kome se DECA IGRAJU ORUŽJEM I TENKOVIMA! (VIDEO)

- Ovaj park predstavlja deo vojno-patriotskog programa rada sa mladim ljudima - rekao je Putin na otvaranju, i najavio nabavku 40 interkontinentalnih balističkih raketa sa nuklearnim bojevim glavama

  • 20

Ruski predsednik Vladimir Putin otvorio je zabavni park, ali on je drugačiji od ostalih zbog svoje vojne tematike. "Patriotski park" je ime ove ruske atrakcije i nalazi se na sat vremena od Moskve.

PUTIN OTVORIO DIZNILEND: Ovo je ruski PATRIOTSKI PARK (FOTO)

Ukupna cena izgradnje Patriotskog parka dostići će cifru od oko 300 miliona evra, a deca će u njemu moći da se igraju sa tenkovima i naoružanjem.

RUSIJA UPOZORILA SAD: Ne razmeštajte rakete po Evropi, trpećete velike posledice!

Park u Kubinki je namenjen za porodice, a deca će moći da se igraju sa tenkovima i naoružanjem. Roditelji zabavu mogu da potraže u kupovini suvenira od kojih je većina sa likovima ruskih državnika iz prošlosti, ali mogu da se nađu oni sa likom Če Gevare i ostalim istorijskim ličnostima.

- Ovaj park predstavlja deo vojno-patriotskog programa rada sa mladim ljudima - rekao je Vladimir Putin na otvaranju, i najavio nabavku 40 interkontinentalnih balističkih raketa sa nuklearnim bojevim glavama.

Foto: Printskrin/ Al Jazeera English Foto: Printskrin/ Al Jazeera English

Na mestu “Vojnog Diznilenda”, kako ga nazivaju zapadni mediji, održaće se i izložbe i konferencije o ruskom naoružanju i vojnim planovima za tekuću godinu, “Armi 2015″.

Foto: Printskrin/ Al Jazeera English Foto: Printskrin/ Al Jazeera English

Park će moći da primi na nekoliko desetina hiljada gostiju dnevno, a u njemu će se nalaziti i rekonstrukcije najčuvenijih ruskih bitaka i biće prezentovana vojna moć Rusije. U kompleksu će biti i hoteli što će Patriotski park učiniti još prijemčljivijiim za turiste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    21. jun 2015 | 20:02

    OBZIROM NA PENTAGONOV I NATO ALIJANSE NOVI HLADNI RAT I ZELJE ZA OSVAJANJEM RUSIJE SASVIM NORMALNA PUTINOVA ODLUKA!!! AMERI SVOJU DECU SA PET GODINA VODE NA STRELISTA I UCE IH DA PUCAJU !!!

  • Marko_realista

    21. jun 2015 | 19:37

    Svaka cast braco, dizati svest vec kod dece i uvoditi ih u istoriju i sadasnjost kroz igru.... Ne dozvoliti da im zapad ispira mozgove dok ih ne dovede na prosjacki stap! Slava ruusiiji!!

  • Sasa

    21. jun 2015 | 19:45

    Svaka cast na ideji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA