Vukadinović nosilac liste NOPO na parlamentarnim izborima

Politički analitičar Đorđe Vukadinović neće biti kandidat strane Nijedan od ponuđenih odgovora na predsedničkim izborima, već će biti nosilac liste na parlamentarnim

  • 2

Politički analitičar i urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović biće nosilac liste partije Nijedan od ponuđenih odgovora. On je demantovao vest da će biti njihov predsednički kandidat.

Vukadinović je na konferenciji za medije objasnio zašto ne želi da bude predsednički kandidat, te da će podržati partiju koji čine "mladi ljudi neopterećeni prošlošću".

- Ne volim da učestvujem u igrama koje nisu fer i msilim da se iz svega onoga što je pratilo ove izbore vidi da je čitava ideja bila da se nekako namesti trka za samo dva kandidata - dodao je Vukadinović.

Vukadinović je rođen u Somboru 1962, a diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Beogradu 1987, gde predaje na predmetima Uvod u teoriju društva i Filozofija politike. Stalni je kolumnista Politike i NIN-a i politički komentator RTS-a i brojnih drugih elektronskih i štampanih medija.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стефан

    12. april 2012 | 20:27

    Вукадиновић је, колико ја знам, партијски неопредељен човек. То што је решио да подржи НОПО говори да је ипак решио да напусти аналитичарски положај и да се мало озбиљније укључи у политички живот Србије. Мени се НОПО свиђа због отворености према људима и због акције да обезбеди посао контролора свим људима који су заинтересовани да раде на дан избора за 2000 динара. Једини конкретан напор од свих политичких странака да се људима нађе посао па макар био и за један дан.

  • Goksi

    28. jun 2012 | 22:23

    Na kraju ispade da ni ova buva nije bila istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA