Vreme čitanja: oko 1 min.

Leo Mesi navijao za Nikolu Jovića! I Suarez grickao nokte zbog Majamija, ali od Bostona nije bilo spasa

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravi skup fudbalskih legendi gledao je četvrti meč Majamija i Bostona

  • 0
Leo Mesi, Luis Suarez, Serhio Buskets Foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Legendarni argentinski fudbaler, Lionel Leo Mesi navijao je ove večeri sa tribina za našeg Nikolu Jovića i ekipu Majami Hita, ali ovi nažalost nisu uspeli da ga obraduju, jer su doživeli i drugi poraz kod kuće u NBA plej-ofu od Bostona, posle kojeg Seltiksi imaju tri meč lopte za prolazak u drugu rundu.

Nije noćas ništa polazilo od ruke Majamiju, koji je na poluvremenu imao 17 poena minusa, a do kraja je uspeo samo da ublaži poraz.

Pratio je sve to pomno Leo Mesi, koji je bio u društvu Luisa Suareza, koji je posebno "grickao nokte" prateći okršaj Hita sa Seltiksima.

Uz to, na tribinama su se našla još dva bivša fudbalera Barselone, a koji sada nastupaju za Inter Majami u MLS-u, Đordi Alba i Serhio Buskets.

Očigledno je da su uspeli da iskoriste malo slobodnog vremena da dođu do podrže poznatu košarkašku franšizu iz najvećeg grada na Floridi, ali će sada morati da se nadaju brejku, ukoliko žele barem još jednom da uživaju u čarima NBA lige na domaćem terenu ove sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo ni najbolji plejmejkeri nisu radili: Nikola Jokić, dame i gospodo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA