OČI U OČI SA UBICOM: Ovo je dosad neviđen snimak masakra u Tunisu! (VIDEO)

Svedoci su istakli da se napadač sve vreme smejao i ignorisao ljude koji su ga molili da prestane da puca, a da je prestao tek kad ga je ubila policija

  • 1

Masakr koji se dogodio u Tunisu uzdrmao je čitav svet, a snimci ovog napada još uvek šokiraju širu javnost. Međutim, pojavio se možda najbrutalniji snimak dosad, na kome je zabeležen napad u kome je nastradalo 39 ljudi.

NOVI SNIMAK MASAKRA IZ TUNISA: Terorista se opušteno šetao plažom, a onda je poubijao nevine ljude! (VIDEO)

Na snimku koji je objavljen na internetu mogu se čuti jauci, eksplozija, pucnjava i vrisci. Pored toga, prikazana je i potera radnika hotela i stanovnika ovog mesta koji za teroristom kako bi sprečili da nastavi sa svojim krvavim pirom.

Autor snimka u jednom trenutku dolazi u bliski susret s napadačem i uzima flašu s kojom planira da ga udari. Napadač u tom trenutku menja pravac i daje se u bekstvo, a čovek sa kamerom trči za njim i zajedno sa ostalim stanovnicima prati policiju i napadača.

Inače, svedoci zločina, rekli su da je ubica Sejfedin Rezgui bio "veoma, veoma miran", kada je otvorio vatru na turiste, pošto se prethodno okupao u moru. Oni su dodali i da se Rezgui smejao i ignorisao vapaje da prestane da puca, a da je prestao tek kad ga je ubila policija. Na njegovom telu pronađena je bomba.

Rezguijev otac Hakim, rekao je navodno da je šokiran zbog onog što se dogodilo i da nije znao ko je "takve ideje utuvio u glavu njegovog sina" i "pomutio mu pamet".

Da podsetimo, vlasti Tunisa uhapsile su grupu ljudi osumnjičenih da su sarađivali sa napadačem koji je na plaži hotela u odmaralištu Sus ubio 39 ljudi, saopštio je Ministar unutrašnjih poslova Nažim Garšali. Trenutno se proverava da li je napadač prošao obuku u susednoj Libiji ili džihadističkim logorima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: mondo.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    1. jul 2015 | 22:57

    ZIVOTINJA, NEKA SU GA UBILI, HVALA BOGU , I NEKA IH SVE POUBIJAJU, IDIOTI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA