PLJAČKA UŽIVO: Čačani kradu ogrlicu Eve Longorije! (VIDEO)

Austrijska policija objavila snimak iz juvelirnice "Nobel", na kome se vide Nikola Belopavlović (24) i Mihajlo M. (29) kako odnose vredan nakit

  • 0

Austrijska policija objavila je video snimak pljačke za koju su osumnjičeni Čačani Nikola Belopavlović (24) i Mihajlo M. (29). Snimci su skinuti sa sigurnosne kamere u bečkoj juvelirnici "Nobel", koja je opljačkana 18. januara 2012. godine. Ovaj snimak je austrijskoj policiji pomogao pri identifikaciji.

Na snimku se vide dvojica nemaskiranih muškaraca kako ulaze u juvelirnicu. Oni potežu oružje na jednog zaposlenog, a zatim ga jedan drži na nišanu, dok drugi otvara sef. Nakon toga su porazbijali sve izloge.

U austrijskoj policiji kažu da je snimak sa sigurnosne kamere upoređivan sa fotografijama u Međunarodnim krivičnim kartotekama osumnjičenih za krivična dela, što je takođe pomoglo identifikaciji.

Belopavlović se, kako navodi austrijska policija, posekao prilikom razbijanja i u trgovima krvi su kasnije forenzičari bečke policije izolovali njegovu DNK. Mihajlo M. i Nikola Belopavlović su uhapšeni pod sumnjom da su opljačkali zlataru "Nobel" i odneli nakit ukupne vrednosti 3,5 miliona evra. Među nakitom je bila i ogrlica koju je, kao zaštitno lice ove zlatare, nosila holivudska glumica Eva Longoria.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA