DRUGOVI SE POSVAĐALI U KAFIĆU, PA UPUCALI JEDAN DRUGOG: Ubijen član "zagoričkog klana"!

Prema nezvaničnim informacijama, sa njima u društvu bila je za sada nepoznata osoba, koja je nakon pucnjave pokupila pištolje iz kojih su pucali Milić i Vidmar i pobegla

  • 2

Luka Milić (25) je ubijen, a Nemanja Vidmar (24) teško povređenpucnjavi koja se dogodila u podgoričkom naselju Murtovina, sinoć oko 23 sata.

PUCNJAVA NA TERAZIJAMA KAO 90-TIH: Iz automobila u pokretu ispalio dva hica na prolaznike! (FOTO)

Prema rečima očevidaca, dugogodišnji prijatelji Milić i Vidmar su sedeli za istim stolom u lokalu "Rajska ptica" i u jednom trenutku se posvađali, a potom potegli pištolje i pucali jedan u drugog.

Međutim, postoji i druga verzija nesreće, prema kojoj je Milić sedeo u kafiću sa prijateljima, kada je Vidmar prišao i zapucao.

Milić je ostao da leži ranjen u lokalu, a Vidmar, iako ranjen, pokušao je da pobegne kroz obližnji park, ali je nakon pedestak metara pao.

Očevici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Teško ranjeni Milić i Vidmar su transportovani u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore, ali je Milić ubrzo po prijemu u bolnicu preminuo.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanovic Foto: e-stock.us/Petar Jovanovic

Prema nezvaničnim informacijama, sa njima u društvu bila je za sada nepoznata osoba, koja je nakon pucnjave pokupila pištolje iz kojih su pucali Milić i Vidmar i pobegla.

Policija je tokom uviđaja utvrdila da je ispaljeno više hitaca, te da je izrešetano vozilo Vidmara koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini vatrenog okršaja.

Iz policije navode da je izvršen uviđaj kojim je rukovodio zamenik višeg državnog tužioca u Podgorici, a izuzeti tragovi su upućeni u forenzički centar radi veštačenja.

"Službenici Uprave policije – Centra bezbednosti Podgorica, u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju intenzivne mere i radnje na rasvetljavanju ovog dela", saopšteno je iz podgoričke Uprave policije.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

S ciljem rasvetljavanja ovog događaja policija je celu noć privodila na saslušanja svedoke i drugove Milića i Vidmara.

Nakon što se pročulo da je Milić ubijen, a Vidmar ranjen ispred Urgentnog centra okupilo se dvadesetak mladića, njihovih drugova.

Milić je poznat policiji od ranije, a bio je pripadnik takozvanog "zagoričkog klana". Njegovo ime u medijima se pominjalo kada je u februaru prošle godine pomenuta grupa maltretirala medicinsko osoblje i pacijente u Kliničkom centru Crne Gore, kao i 2012. kada su na bazenu u Podgorici napadnuta dva radnika Sportskog centra "Morača" i jedan posetilac bazena.

(Telegraf.rs/Izvor: Srna/ Naše novine/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa da

    2. jul 2015 | 09:26

    I sad mi treba da zalimo kriminalce!? Pa nek se samo rokaju izmedju sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA