ANDRIJA DRAŠKOVIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA: Platio kauciju 100.000 evra!

Drašković će do izručenja belgijskom sudu u Briselu boraviti u jednom splitskom hotelu. Njemu su oduzeta dokumenta, a moćiće da se kreće po gradu

  • 12

Kontroverzni beogradski biznismen Andrija Drašković (51), pušten je uz jemstvo od 100.000 evra na slobodu iz zatvora u Splitu, izjavio je Damir Romac, portparol Županijskog suda u Splitu.

ZBOG UBISTVA ALBANSKOG EMIGRANTA: Uhapšen Andrija Drašković u Splitu!

- Draškoviću je oduzet pasoš, ne sme da napušta Split, a u narednih desetak dana biće izručen Belgiji - rekao je Romac, prenose beogradski mediji.

Drašković će do izručenja belgijskom sudu u Briselu boraviti u jednom splitskom hotelu, a imaće pravo da napusti objekat i da se kreće po gradu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Priveden je pre desetak dana u Splitu na osnovu naloga za hapšenje koje su izdale belgijske vlasti zbog ubistva albanskog emigranta Envera Hadrija, predsednika "Pokreta za ljudska prava", koji je likvidiran krajem februara 1990. godine u centru Brisela.

Drašković je, inače, u javnosti poznat po ubistvu surčinca Zorana Plećića u restoranu Knez 2000. godine, za koje je odužio punu kaznu od devet godina zatvora.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad leni

    2. jul 2015 | 21:48

    Toooo :) iskreno drago mi je kalav bre albanac kakvi bakraci

  • M.D.

    2. jul 2015 | 22:39

    On izvadi 100 hiljada evra za kauciju kao i ja 5 dinara za sibice.

  • TT

    3. jul 2015 | 00:54

    Neka je on Hrvatskoj napunio budzet a verovatno od para koje je utajio u Srbiji. Krenuo ih tamo trošiti. I Srbija treba da ga odere pa će imati manje za trošiti po Hrvatskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA