ZAPALIO SAM GA, ALI NISAM SNIMAO! Piroman priznao zločin. Ide na psihijatrijsku procenu

- U toku dalje istrage obaviće se psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog kako bi se procenila njegova uračunljivost u vreme izvršenja krivičnog dela - izjavila je portparol Višeg tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić

  • 4

Boban Jović (22) iz sela Surdul kod Vranja koji je osumnjičen za pokušaj ubistva Dragana Stojanovića (43) kog je polio benzinom i zapalio, priznao je pred tužiocem da je zapalio Stojanovića, ali tvrdi da ga nije snimao mobilnim telefonom kako gori.

ZAPALIO ČOVEKA, PA SNIMAO KAKO GORI: Nesrećni muškarac u plamenu trčao po selu!

- Tačno je, polio sam benzinom tog čoveka i zapalio sam ga. Iznervirao me je. Ali, meštani koji su ispričali da sam ga snimao dok gori, lažu. Nisam to radio - izjavio je Jović pred tužiocem, prenosi "Informer".

On je uhapšen dan nakon incidenta kada mu je određen pritvor od 30 dana. Piroman će biti upućen na psihijatrijsko veštačenje kažu u tužilaštvu.

- Osumnjičeni se tereti za ubistvo u pokušaju. U toku dalje istrage obaviće se psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog kako bi se procenila njegova uračunljivost u vreme izvršenja krivičnog dela - izjavila je portparol Višeg tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

SVIREP ZLOČIN: Polio prijatelja BENZINOM, pa ga ZAPALIO naočigled zgranutih prolaznika!

Stojanović se u vranjskoj bolnici oporavlja od opekotina drugog stepena.

Podsetimo, Jović se iznervirao kada mu je vlasnik lokalne kafane rekao da pomeri motor sa ulaza, pobesneli Jović je prvo njega pokušao da zapali, ali je čovek uspeo da pobegne. Igrom slučaja se tu našao Stojanović koji je pokušao da obuzda Bobana, ali ga je ovaj polio benzinom i zapalio.

Čovek je u plamenu trčao po selu i pokušavao da skine zapaljenu garderobu. Očevici su tvrdili da je Jović sve to snimao telefonom, a zatim pobegao na motoru.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    3. jul 2015 | 07:57

    Svaki dan sve gore vesti, ni ljudi na selu vise nisu kao nekad, Srbija je zemlja komplesasa raznih vrsta... Ovoga treba kazniti za primer svim bahatim olosima !

  • Modelar

    3. jul 2015 | 07:26

    Kabadahiji dati dozivotnu!!!

  • Uros

    3. jul 2015 | 06:42

    Molim nase sudstvo,da pogleda sudsku praksu i da doticnog veoma brzo pusti na slobodu.On ce verovatno vec prvi dan po izlasku da uzme kanticu i da zapali prvog coveka na koga naidje,ali naravno ovog puta da ne prezivi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA