ZAPALIO ČOVEKA, PA SNIMAO KAKO GORI: Nesrećni muškarac u plamenu trčao po selu!

- Izleteo je iz kovačnice pokušavajući da se oslobodi garderobe. Skinuo je jaknu, ali je imao problema sa duksericom. Za to vreme piroman je uzeo foto-aparat i krenuo da snima - kaže očevidac Slobodan Đorđević

  • 8

Boban Jović (22) iz sela Surdul kod Vranja uhapšen je i osumnjičen za pokušaj ubistva Dragana Stojanovića (43) kog je bez ikakvog povoda ispred mesne zajednice u centru sela polio benzinom i zapalio, a zatim snimao foto-aparatom kako gori.

SVIREP ZLOČIN: Polio prijatelja BENZINOM, pa ga ZAPALIO naočigled zgranutih prolaznika!

Nesrećni mladić trčao je selom i pokušavao da ugasi vatru dok ga je Stojanović mirno snimao, prenose "Večernje novosti". Meštani koji su se tu zatekli pritekli su Stojanoviću u pomoć i prebacili ga u bolnicu. On nije životno ugrožen, ali ima opekotine drugog stepena na licu, vratu i grudnom košu.

Vlasnik kovačnice u kojoj se dogodio napad, Slobodan Đorđević, kaže da je Boban parkirao motor ispred obližnje kafane, ali ga je vlasnik zamolio da ga pomeri sa ulaza na šta je jović pobesneo.

- Počeo je da preti kako će zapaliti vlasnika kafane, a zatim je revoltiran uleteo u kovačnicu. U jednoj ruci je držao plastičnu flašu punu benzina, a u drugoj upaljač. Tada je Dragan ušao u kovačku radnju i pokušao da smiri mladića. rekao mu je da nije trebalo tu da parkira motor, što je Bobana razbesnelo. Polio ga je benzinom i zapalio - priča Đorđević.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Nesrećni čovek je u trenutku bio u plamenu.

- Izleteo je iz kovačnice pokušavajući da se oslobodi garderobe. Skinuo je jaknu, ali je imao problema sa duksericom. Za to vreme piroman je uzeo foto-aparat i krenuo da snima Stojanovića kako zapaljen trči po selu. Nakon toga je mirno seo na motor i odvezao se iz Barelića. Policija ga je već sutradan uhapsila.

Joviću je određen prtvor do 30. dana.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    2. jul 2015 | 09:28

    Ovaj nije piroman, ovo je hladnokrvni pokusaj ubistva.

  • Jovan

    2. jul 2015 | 09:47

    Dosta više bahatik silnika po srbiji. Ubistvo u pokušaju zmandalite siledžlje na 30 godina dok ne sazru.

  • Kizo

    2. jul 2015 | 01:38

    Ne mogu da verujem kakve budale setaju ulicom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA