SRBIJA NA METI ISLAMSKIH TERORISTA: Spremaju se stravični napadi na našu zemlju dok traje RAMAZAN!

Da ovu priču treba shvatiti ozbiljno govori i to što je Nemačka ambasada poslala cirkularno elektronsko pismo firmama iz ove zemlje koje posluju u Srbiji sa jasnom porukom zaposlenima da izbegavaju javne skupove, odlazak u tržne centre i na koncerte

  • 82

Lokacije u Srbiji na kojima se okuplja mnogo ljudi mogle bi da budu mete terorističkog napada sve dok traje ramazan, pokazuju operativni podaci domaćih i stranih službi.

NAPADAJTE HRIŠĆANE TOKOM RAMAZANA: ISIS poziva na pokolj "nevernika"

Da ovu priču treba shvatiti ozbiljno govori i to što je Nemačka ambasada poslala cirkularno elektronsko pismo firmama iz ove zemlje koje posluju u Srbiji sa jasnom porukom zaposlenima da izbegavaju javne skupove, odlazak u tržne centre i na koncerte. Tačnije, savetovano im je da izbegavaju mesta na kojima se okuplja veliki broj ljudi, pišu "Novosti".

Ovo upozorenje poklopilo se sa sličnom porukom italijanskih vlasti da njihovi državljani izbegavaju Balkan, kao zonu u kojoj se očekuju napadi.

U Srbiji je povišen stepen bezbednosti i policija koja nosi duge cevi čuva važne državne institucije, železničke i autobustke stanice, kao i policijske uprave, elektroenergetske i vodovodne objekte.

Kontrole su pojačane i u gradskom prevozu, a zamoljeni su i vlasnici i zaposleni u buticima i kafićima u centru Beograda da prijave bilo šta sumnjivo.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Templar

    3. jul 2015 | 00:55

    A sta smo im mi jadni skrivili. Svi nas napadaju. Idite udrite po njujorku i wasingtonu. Oni vas tlace, i ubijaju. Sta nas smarate. Dosta je ovom napacenom narodu rata. Ali sve je tsj Isis i ti teroristi pod okriljem amerike. Oni ih finansiraju i govore sta da rade. Ovi su samo sluge. Ali kad smo se izborili sa turcima,takvom silom, i sa vama cemo.

  • Mulazim

    3. jul 2015 | 08:24

    Zaustavljaju teroristi auto u kojem je jedna hrišćanska porodica sa svojim djetetom malom bebom. -Dobar dan,dobar dan. -Da li ste vi muslimani? -Da naravno da jesmo! -Prouči nešton iz Kurana. -Žena mu šapuće zašto se igra našim životima?! -On im prouči odlomak dio iz Biblije. -Pustiše ih dalje. Teroristi kada bi znali barem nešto iz Kurana nebi radilo to što rade.

  • Marko

    3. jul 2015 | 08:27

    Vreme je za krstaski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA