UHAPŠEN DARKO TOŠIĆ U AMSTERDAMU: Konačno pao bliski Šarićev saradnik!

Tošić je, kao i Darko Šarić, rođen u Pljevljima i pred sudom u Beogradu, sudilo mu se u odsustvu

  • 6

Holandska policija uhapsila je u Amsterdamu Darka Tošića, člana kriminalne grupe Darka Šarića kom se u Specijalnom sudu u Beogradu sudi za šverc 5,7 tona kokaina.

Tužilaštvo traži maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina za Šarića i njegovu grupu!

Mediji iz te države preneli su izjavu tužioca u kojoj on navodi da je osumnjičeni lišen slobode po poternici koju je za njim raspisala Srbija zbog sumnje da je član grupe koja se bavila trgovinom drogom.

Oni su saopštili da je reč o Darku T., ne navodeći njegov pun identitet, ali se prema nezvaničnim informacijama, radi upravo o Tošiću, koji je u bekstvu od oktobra 2009. godine.

Tošić je, kao i Darko Šarić, rođen u Pljevljima i pred sudom u Beogradu, sudilo mu se u odsustvu. Njegov brat je Dragan Tošić - Rođak, koji je bio glavni Šarićev čovek u ljubljanskom gangu.

Srbija je za njim raspisala Interpolovu poternicu, i kako je saopštio holandski tužilac, o njegovom zahtevu za ekstradiciju, odlučivaće Okružni sud u Amsterdamu. On nije naveo koliko bi ta procedura mogla da traje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA