INVALIDSKIM KOLICIMA "JURIO" PO AUTO-PUTU: Muškarac (70) se upustio u ovu OPASNU VOŽNJU (VIDEO)

- Trebalo nam je 15 minuta do skretanja kada se iza nas stvorila ogromna kolona, svi su trubili, vikali i psovali. Kada su me obišli videli su čoveka u kolicima i sve im je bilo jasno - objašnjava svedok ove nesvakidašnje situacije

  • 5

Sigurni smo da je retko ko imao priliku da vidi čoveka u invalidskim kolicima koji se upustio u vožnju auto-putem. Do sada. Međutim, čuda se dešavaju i to baš u Splitu, gde je muškarac (70) "jurio" u svojim električnim kolicima 10 kilometara na sat.

OPET IM SMETA ĆIRILICA: Uništeni putokazi na auto-putu u Bosni! (FOTO)

Ljudi su mu dovikivali da požuri, pitali su se šta mu je, ali on je mrtav ladan po najprometnijem putu u Splitu vozio svoj kolica. Ugrozio je svoj, ali i tuđe živote, jer se saobraćaj usporio, trubilo se i kočilo na sve strane.

Oko njega su "zujali" automobili i autobusi, pa je pravo čudo kako je uspeo da se prestroji u drugu traku.

- Trebalo nam je 15 minuta do skretanja kada se iza nas stvorila ogromna kolona, svi su trubili, vikali i psovali. Kada su me obišli videli su čoveka u kolicima i sve im je bilo jasno - objašnjava svedok ove nesvakidašnje situacije.

- Nakon nekog vremena nas je stigao policajac koji je vozio uporedo sa njim i rekao mu da produži napred i stane na autobuskoj stanici iza semafora. Međutim, ovaj ga nije poslušao, delovalo je kao da ga nije razumeo. Potpuno ga je ignorisao, umesto ravno, skrenuo je udesno na semaforu. Policajac ga je opet stigao i zaustavio ga. Tada sam otišao, ne znam šta je dalje bilo - nastavio je.

Iz splitske policije su rekli da je policajac samo ispratio čoveka sa kolovoza, nije bilo nikakvih drugih postupanja, odnosno kažnjavanja.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA