UBILA SINA I SEBE: Pronađeno telo majke, potvrđeno da se mali Patrik (5) utopio!

Na vozilu je razbijeno prednje vetrobransko staklo, dok je bočno staklo bilo spušteno što je omogućilo da se vozilo brže napuni vodom i potone. Iz policije se saznaje da su oštećenja na automobilu nastala zbog siline udarca u vodu

  • 10

Telo Ivane Fogadić pronađeno je u jezeru odvodnog kanala Hidroelektrane Dubrava. Iz Policijske uprave međimurske saopšteno je da je leš uočen u predelu Struge. Policija za sada nije službeno potvrdila da se radi o telu nestale Ivane.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Sinu i sebi ODUZELA ŽIVOT, automobilom sletela u reku!

Iz jezera je oko 9 sati izvučen automobil, ali telo Ivane Fogadić nije se nalazilo u njemu. U automobilu su pronađeni Ivanini dokumenti, kao i dokumenti njenog sina Patrika čije je telo pronađeno juče.

Na vozilu je razbijeno prednje vetrobransko staklo, dok je bočno staklo bilo spušteno što je omogućilo da se vozilo brže napuni vodom i potone. Iz policije se saznaje da su oštećenja na automobilu nastala zbog siline udarca u vodu. Pretpostavlja se stoga da je Ivana vozila vrlo brzo pre nego se zaletela u kanal.

Juče je sonarom detektirano vozilo na nekih šest metara dubine tog kanala, a već u sedam ujutro počelo se sa pripremama za izvlačenje školjke automobila. Auto se nalazio na dubini od nekih šest metara. Vozilo je bilo dosta blizu obale, ali kako je rekao portparol Radovan Gačal, kanal je dosta strm i obala se brzo spušta.

Iz PU međimurske saopšteno je da je nad Patrikovim telom izvršena obdukcija na Odeljenju patologije Županijske bolnice u Čakovcu. Utvrđeno je da je uzrok smrti utapanje.

Takođe, policija je saopštila da je obavljeno prepoznavanje tela, i da je nedvosmisleno utvrđeno da se radi o petogodišnjem Patriku Fogadiću iz Totovca, koji je i ranije identifikovan po odeći koju je nosio.

(Telegraf.rs / Izvor:index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    9. jul 2015 | 17:29

    Majka monstrum. Detetu rajska vrata

  • Moje ime

    9. jul 2015 | 21:00

    Kakva ludača! Kako je mogla dete ubiti?! To majka?!

  • Maki

    9. jul 2015 | 20:33

    Boze zar ovako lepo dete u životu da prođe kroz pakao????? Neka ga Anđeli čuvaju :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA