Rusija traži da se KAZNE svi odgovorni za masakr u Srebrenici!

- Mi snažno zagovaramo da sve osobe koje su učestvovale u ovim i drugim zločinima u BiH, treba da se suoče sa pravdom i budu kažnjene, što je pre moguće, navodi Ministarstvo spoljnih poslova Rusije

  • 17

Rusija je pozvala danas da budu privedeni pravdi svi oni koji su odgovorni za masakr 8.000 muslimana u Srebrenici 1995. godine, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

STROGO POVERLJIVO: BIA provalila PAKLENI PLAN EKSTREMISTA. Evo kako spremaju napad na Vučića u Srebrenici!

- Mi snažno zagovaramo da sve osobe koje su učestvovale u ovim i drugim zločinima u BiH, treba da se suoče sa pravdom i budu kažnjene, što je pre moguće, navodi Ministarstvo, a prenosi Rojters.

Rusija je u sredu stavila veto na rezoluciju Saveta bezbednosti UN koja bi osudila masakr kao genocid, a kojom je trebalo da bude obeležena 20. godišnjica događaja.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    11. jul 2015 | 00:34

    Da odemo kolektivno i dobrovoljno svi u Hag. Cela Srbija i svi Srbi u dijaspori. Ne odričem se srpstva. Nek se nemci prvo odreknu nacizma. Želim da budem evropljanka, ali ne po svaku cenu. Moje ime ne menjam. Ni veru pravoslavnu. Nizašta. Ponosna sam na Srbiju i Srbe, najbolji narod na svetu!

  • топлистанадреалиста

    11. jul 2015 | 00:56

    Тачно!!! У сваком сукобу постоје најмање двије стране!!! Направити комплетну истрагу о свим злочинима, све се зна а неко се боји истине!

  • VAN

    10. jul 2015 | 21:07

    Ako treba da odgovaraju naj ogovorniji onda treba da odgovaraju Amerika,Engleska, i svi oni koji su naoružavali muslimane u Srebrenici i bili nemi posmatrači.U ratu svaki onaj čovek kod koga je oružje smatra se da je borac sa uniformom ili bez nje. Po svemu sudeći naj odgovorniji svetski dželati neće odgovarati. Jer su već rezolucijama sprali svoju odgovornist i prebacili na srpske borce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA