STROGO POVERLJIVO: BIA provalila PAKLENI PLAN EKSTREMISTA. Evo kako spremaju napad na Vučića u Srebrenici!

- Bezbednosne procene me nikad nisu zanimale – rekao je Vučić novinarima nakon susret sa predsednikom Evropske komisije

  • 65

Srpske bezbednosne službe došle su do saznanja da su bošnjački ekstremisti pripremili paklemi plan za premijera Srbije Aleksandra Vučića na obeležavanju 20. godišnjice zločina u Srebrenici. Prema tim informacijama na srpskog predsednika vlade spremaju se napadi sa svih strana, a čak su angažovani i pojedini članovi porodica žrtava!

Kako prenosi Informer, koji se poziva na izvore iz srpskih bezbednosnih službi navodno su pojedini pripadnici organizacije "Majke Srebrenice" dobile su zadatak da Vučića napdaju na sav glas pre tv kamerama, a čak je organizovana i grupa koja ima zadatak da gađa jajima srpskog premijera, a sve sa ciljem da se izazove sukob sa obezbeđenjem predsedbika Vlade Srbije i policijom Republike Srpske kako bi se iscenirao još veći nemir!

Prema navodima ovog lista BIA je ovakve podatke koji upozoravaju na moguće napade na Vučića dobila i od stranih obaveštajnih službi.

Foto-Ilustracija: Printskrin: Youtube/Calucci TV, Tanjug/Tanja Valič Foto-Ilustracija: Printskrin: Youtube/Calucci TV, Tanjug/Tanja Valič

Ipak i pored ovih pretnji koje su prenesene premijeru Vučiću, predsednik Vlade Srbije doneo je odluku da putuje u Potočare.

- Bezbednosne procene me nikad nisu zanimale – rekao je Vučić novinarima nakon susret sa predsednikom Evropske komisije Žan Klod Junkerom u Briselu.

On je kazao da ga ne zanimaju ni pojedine uvredljive izjave na račun Srbije.

- Sto puta sam se ugrizao za jezik da ne bih odgovarao na provokacije i uvrede – rekao je Vučić i dodao da je jedino što je važno da se između srpskog i bošnjačkog naroda izgradi bolji i iskreniji odnos.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    10. jul 2015 | 10:37

    Mene kao srbina je sramota sto svi nasi vladari idu u srebrenicu i klece....ko se nama izvinuo za bombardovanje, za kragujevac, za ausvic, za kravice, oba svetska rata itd...

  • Mulazim

    10. jul 2015 | 12:26

    Prosao sam prljavi rat kao i mnogi moji prijatelji i ogadi mi se da i danas ljude postiću na mržnju! Žrtve su sirotinja,muslimani,hrvati pa i srbi!Plakale su majke i danas plaču na svim stranama a dali ćuju taj plač oni koji su sebi stvorili super luksuz na tim žrtvama???Ne oni su tužni samo ako svojoj djeci nemogu dati Iphon i sav mogući luksuz.Našoj dijeci netreba Iphone kako bi bili sretni.Dovoljno im je da im majke očevi imao posao da mogu toj istoj dijeci priuštiti normalan život.Sebrenica je žrtva naših ljudi!Kako muslimana tako i srba. Dogovoreno da ti ljudi umru!Gadovi su nas prodali kako bi njihovoj djeci bilo dobro.Pogledajte dok.film Srebrenica izdati grad!Djelit će te moje mišljenje.Vidjet će te da je to sve tako kako pišem. Žao mi je što su nas ovako zavadili okrenuli jedne protiv drugih da se mrzimo,preziremo,vrijeđamo.Žao mi je svih onih koji su izginuli bili oni muslimani ili moje komšije srbi i hrvati.Siguran sam da će se većina složiti samnom da nismo dobili ništa.Evo i nakon toliko godina živimo ko zadnji prosjaci svi mi!Kako i zbog čega je došlo do rata to se zna.Nekome smo smetali a Boga mi smetamo i dan danas.Zasjedaju donose neke rezolucije neke odluke kriv ovaj onaj dok su oni pravi krivci za sve što nam se desilo i dešava.Sjeli su dogovorili se o svakom detalju sa našim političarima.Otkud njima toliko bogastvo kada ni kravu nisu imali prije rata?Ja svaki dan sam sebe pitam kako narod to više može da trpi?Zar tri čovjeka da upravljaju čitavom zemljom našim životima? Odma se sjetim one priče oko JMB gdje je beba bila na umiranju jer su oni donijeli tu neku odluku.Oni donijeli odluku pa neka umre! Ovaj narod nikada da sagleda istinu u oči da vidi da ovi naši igraju kako im zapad kaže i naredi. Dok im mi dođemo kao oni pijuni u šaku čim se pobuniš neko te pojede smakne. Ja iskreno želim svako dobro svima vama.Isto tako se nadam da ćemo se više trgnuti probuditi i zajedno se boriti i mrziti one koji su nam ovo uradili a ne međusobno. Neka vas Bog čuva.

  • Aleksandar111

    10. jul 2015 | 09:56

    Ja da sam na mestu premijera ne bih isao. Ti zelis mozda dobro svojoj i drugim drzavama ali oni nama ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA