ALARMANTNO: 40.000 AZILANATA na granici čeka da uđe u Srbiju! Među njima se kriju DŽIHADISTI koji spremaju napad na Srbe?

Više od 40.000 izbeglica stiglo je na srpsko-bugarsku granicu i čekaju pravu priliku da uđu u Srbiju, a postoji bojazan da se među njima kriju teroristi ISIS-a

Više od 40.000 izbeglica stiglo je na srpsko-bugarsku granicu i čekaju pravu priliku da uđu u Srbiju, upozorava pomoćnik gradonačelnika Zaječara Milko Todorović.

 

- Nepregledne kolone izbeglica dolaze na granicu. Uskoro nećemo imati gde da ih smestimo - kaže Todorović.

 

Čelnici Zaječara planiraju da uvedu vanrednu situaciju, ali i temeljne lekarske preglede, kako bi se sprečilo širenje zaraza, a postoji i bojazan da su među izbeglicama infiltrirani i teroristi ISIS-a!

 

- Oni ljudi nisu nasilni, znamo kroz šta su sve prošli dok nisu došli dovde. Ipak, činjenica je da se često obraćaju lekarima za pomoć. Nije nemoguće da se među nima kriju i teroristi - kaže pomoćnik gradonačelnika Zaječara.

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da budžet Srbije neće moći da podnese troškove zbrinjavanja svih izbeglica.

 

- Nas to na dnevnom nivou košta oko 15.000 evra, a dolaskom većeg broja migranata ta cifra troškova samo će rasti - kaže Vučić.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    16. jul 2015 | 09:37

    Pa vidite sad da ih primite pa da za koju godinu oni proglase nezavisnu drzavu svoju u sred Srbije!!!

  • The End

    16. jul 2015 | 10:25

    pretnje džihadista povežite sa azilantima. To je ustvari invazija. Počelo je , samo još da dobiju oružje. I mi možemo da se selimo iz Srbije.

  • Zoran021

    16. jul 2015 | 09:30

    Diži zid!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA