SUROVO: Merkelova rasplakala devojčicu izbeglicu u TV programu uživo! (VIDEO)

Nemačka kancelarka je saopštila devojčici da u ovoj zemlji za nju nema mesta

  • 22

Postupak kancelarke Angele Merkel prema uplakanoj palestinskoj devojčici koja se sa porodicom nalazi pred proterivanjem iz Nemačke, izazvao je na društvenim mrežama različite komentare. Među njima su i kritike da je najmoćnija žena sveta distancirano reagovala.

CELA EVROPA DANAS MRZI NEMAČKU: Kako je Merkelova od svog naroda opet napravila "zle naciste" (FOTO)

- Tako se čovek, ipak, ne može odnositi prema devojčicirekla je jedna učiteljica koja je pratila emisiju na televiziju u susednoj prostoriji modernog školskog centra u Rostoku.

Odatle se, naime, direktno prenosio razgovor Merkelove sa mladima do 17 godina o politici Evropske unije prema izbeglicama.

U razgovoru sa devojčicom Merkelova je birala i tražila reči.

- Ponekad je to teško, politika... i ti si jedan veoma simpatičan čovek, ali ti, takođe, znaš da u palestinskim izbegličkim logorima ima još hiljade i hiljade ljudi. Ako bi mi sada rekli svi možete doći... to mi ne bismo mogli i da izvedemo... ima i onih koji moraju da se vrate... - rekla je Merkelova, a devojčica je počela da plače.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

NI ZID NIJE DOVOLJAN: Mađari najavljuju proteste duž granice sa Srbijom!

Onda je Angela Merkel pošla ka njoj i pomilovala je.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

To je emocionalni vrhunac emisije, prenose mediji, navodeći da je Merkelova devojčici takođe stavila i do znanja da ona za nju ništa više ne može učiniti.

VEZALI SU ME ZA KREVET, DROGIRALI I TUKLI: Kad sam se opirala silovanju, udarali su moju bebu!

Pogledajte dramatičan trenutak između Merkelove i palestinske devojčice:

(Telegraf.rs/Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nlj

    16. jul 2015 | 22:15

    Majke ti? A koliko Srba ima u Nemačkoj? Kako misliš to šta očekivati od Nemaca. Svi ti palestinci i ostali došli su u Nemačku i ne rade nego dobijaju mesečnu pomoć i plaćen smeštaj. Jel ti mislis da je to u redu ?

  • D.P.

    16. jul 2015 | 22:58

    Radim sa izbeglicama već 30 godina. Biti surov prema ljudima koji su uspeli da izbegnu smrt i sve nedaće je više nego neljutski. Evropa je neofašističko gnezdo. Ljudi su sve više zli i mi zapadno evropljani živimo na tudjoj muci. Evropa je jedna opšta eksploatatorska jazbina.

  • Mi-6

    16. jul 2015 | 22:01

    A šta očekivati od Nemaca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA