BOSNI PRETI KRVAVI RAT: Bakir Izetbegović i Bošnjaci pozivaju na KRVOPROLIĆE i uništenje SRPSKE!

Zamenik ministra odbrane Federacije BiH je po usvajanju odluke o referendumu u parlamentu Republike Srpske naveo da je taj potez koji je povukao Dodik nasrtaj na suverenitet BiH, koji će za posledicu imati krvoproliće i ratni ishod

Emir Suljagić, zamenik ministra odbrane Federacije BiH, optužujući predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da unosi nemir zbog odluke o referendumu otišao je predaleko i najavio rat u Srpskoj!

Suljagić je po usvajanju odluke o referendumu u parlamentu Republike Srpske naveo da je taj potez koji je povukao Dodik nasrtaj na suverenitet BiH, koji će za posledicu imati krvoproliće i ratni ishod.

- Ako Kancelarija visokog predstavnika ne uradi ono što je obavezna Dejtonskim mirovnim sporazumom, siguran sam da u BiH ima ljudi spremni da brane njen integritet i suverenitet - rekao je on.

- Referendum nije poziv na rat, već odbrana Ustava i Dejtona. Narod ide na referndum, uzima olovku u ruke, a ne oružje - odgovorio je Dodik.

Član predsedništva BiH Bakir Izetbegović pozvao je probosanske stranke da se ujedine protiv "projekta Dodik". On je rekao da bi bilo dobro da premijer Srbije Aleksandar Vučić upozori Dodika da ne ulazi u sudar s međunarodnom zajednicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    17. jul 2015 | 08:32

    Dodik je u pravu definitivno,narod izlazi na referendum i uzima olovku a ne oruzije i bira ono sto mu vise odgovara! Shvatite BiH ne postoji,postoje samo RS I FBiH,u RS nikada niko nije osporavao FBiH dok sa druge strane svaka moguca prilika se koristi da se RS unistava.Kada se pojavio gasovod od Albanije Dodik se nije bunio i dao je saglasnost a kada se pojavio Juzni tok i Rusija onda su u Federaciji rekli a joj to je Rusija ovo ono!RS u sklopu BiH ne moze opstati,sve vrijeme je oisporavana i sve se radi na njenom iunistavanju,a sada su se uhvatili Dejtona kao ludaci a do prije par godina su debelo zadirali u ustav RS!

  • saja

    17. jul 2015 | 08:18

    E BAkire nece smjeti Nato da ti ovaj put pomogne.

  • Gsp+50*C

    17. jul 2015 | 08:27

    Sta je sa ovim bosancerosima? Ko vam bre drma kavez? Smirite se malo... bice sve u redu ako zivot gledate normalno a ne kao rat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA