Uhapšeni MONSTRUMI koji su ZVERSKI razbili glavu čuvara u Nišu!

Po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenima J.J., Š.D. i I.P. je određeno zadržavanje do 48 časova, dok će četvrti osumnjičeni, petnaestogodišnji maloletnik, biti sproveden Višem javnom tužiocu za maloletnike u Nišu

  • 2

Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu identifikovali su i uhapsili J.J. (22), Š. D. (19) i I. P. (18) iz Niša i petnaestogodišnjeg maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SRBIJI: Zdrobili mu lobanju pošto ih je uhvatio u krađi!

Sumnja se da su oni, noćas, oko 02.30 časova, u krugu štamparije Vuk Karadžić, napali i metalnom šipkom zadali više udaraca oštećenom radniku obezbeđenja Dragana Simonovića (53), koji je zadobio teške telesne povrede opasne po život, nakon čega su ušli u objekat sa namerom da oduzmu robu.

Po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenima J.J., Š.D. i I.P. je određeno zadržavanje do 48 časova, dok će četvrti osumnjičeni, petnaestogodišnji maloletnik, biti sproveden Višem javnom tužiocu za maloletnike u Nišu, navodu se u saopšenju MUP.

Na niškoj Neurohirurškoj klinici, gde je Simonović zbrinut, rečeno je da je zadobio teške telesne povrede u vidu višestrukih preloma lobanje i povreda mozga te da je u stanju životne ugroženosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verko

    22. jul 2015 | 18:35

    JADAN COVEK ZA BEDU OD PLATE DA IZGUBI ZIVOT, A OVI STO SU TO URADILI JADNE SU IM MAJKE STO SU IH RODILE!!!

  • Ned

    23. jul 2015 | 12:51

    Teska robija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA