KOLJITE IH, UBIJAJTE IH: Deca-ratnici planiraju da masakriraju i u Srbiji (FOTO) (VIDEO)

Deca prilikom vrbovanja nisu ni svesna u šta se upuštaju, a džihadisti uspevaju da ih namame i okrenu na "njihovu stranu" uz pomoć slatkiša, igračaka i snimaka na kojima su prikazana pogubljenja

  • 15

Veliki broj ubistava koja su pod "vojnom palicom" Islamske države izvršila su deca-ratnici koji stvaraju novu generaciju džihadista. Takođe, dosta dečaka bi na ovaj način mogao biti "izgubljen" i uništen, prvenstveno psihički, za dalji život. Tako onesposobljeni, oni bi u jednom trenutku postali poremećeni i proterani iz ove ekstremističke organizacije.

ODRUBIO MU GLAVU KO OD ŠALE: Dečak (10) odsekao glavu vojniku pa se slikao s njom kao da je trofej (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Eksperti za ljudska i dečija prava smatraju da je ovaj agresivan i sistematski pristup previše za decu tog uzrasta. Deca tada nisu ni svesna u šta se upuštaju, a džihadisti uspevaju da ih namame uz pomoć slatkiša, igračaka i snimaka na kojima su pogubljenja.

Kada su već regrutovani, Islamska država im pokazuje kako da barataju sa pištoljem, teraju ih da idu na vojne vežbe i ubijaju ljude bez imalo sažaljenja. Tako obučeni, putuju u Irak i Siriju kako bi se pridružili terorističkoj organizaciji koja je duboko ukorenjena u to tle.

Printskrin: Youtube/Vocativ Printskrin: Youtube/Vocativ

STRAHOTA, UŽAS, TUGA: Više od 50 dece vojnika IS ubijeno ove godine!

Oni sve češće koriste mlade momke za svoja jeziva pogubljenja, pa su deca, ne starija od 12 godina, prisiljena da pucaju na protivničke trupe iz svoje neposredne blizine. Takođe, oni često dobijaju "zadatke" da nekome odseku glavu nožem.

ŠOKIRAĆE VAS KOLIČINA ZLA: Dok su ga molili da im poštedi živote, ovaj dečak (12) im je bez oklevanja pucao u glave (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Vocativ Printskrin: Youtube/Vocativ

Humanitarna udruženja iz Sirije tvrde da je dokumentovano minimum 1.100 dečaka mlađih od 16 godina u takvim kampovima. Najmanje 52 je ubijeno, uključujući i 8 bombaša samoubica.

OVAJ DEČAK JE ODRUBLJIVAO GLAVE ZA ISIS: Da to nisam uradio, UBILI bi mene!

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

S obzirom da se Islamska država sve više približava Srbiji, nije isključeno da će glavni akter budućih napada biti upravo neko dete-ratnik!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle Šumadinac

    24. jul 2015 | 00:00

    Bolesni umovi...!!!??

  • Никшић

    23. jul 2015 | 23:40

    Двије чврге и трк кући

  • sever

    24. jul 2015 | 09:08

    nostradamus je prorekao da evropu ceka veliki rat s muslimanima,cini mi se da smo na pragu toga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA