Pojavila se prašnjava, izgrebana i uplakana i rekla da su je SILOVALI! Maloletnici razdevičili vršnjakinju?

- Na proslavi se baš mnogo pilo, S.K. je sa drugaricom konzumirala vinjak, a njih dvojica su pili pivo. Dvojica mladića su u jednom trenutku pitala muzičare da li mogu i oni da zasviraju i ovi su im prepustili instrumente - priča jedan od mladića koji je bio na proslavi

  • 13

Maloletna devojčica K. S. (17) prijavila je da su je silovala dva maloletnika posle proslave rođendana u jednom kafiću na Ubu.

SRPSKI HOROR: Maloletnici silovali devojčicu u garaži!

Devojčica je bila na proslavi punoletstva jedne školske drugarice u kafani, kao i mladići N.B. (17) i I.M. (16) iz Valjeva. Na rođendanu se dosta pilo, pa je svo troje tinejdžera bilo pod uticajem alkohola.

- Na proslavi se baš mnogo pilo, S.K. je sa drugaricom konzumirala vinjak, a njih dvojica su pili pivo. Dvojica mladića su u jednom trenutku pitala muzičare da li mogu i oni da zasviraju i ovi su im prepustili instrumente - priča za "Blic" jedan od mladića koji je bio na proslavi.

Tada još niko nije mogao da nasluti šta će se desiti.

 Foto: freedigitalphotos.net/Nutdanai Apikhomboonwaroot Foto: freedigitalphotos.net/Nutdanai Apikhomboonwaroot

- Svi su se veselili, pevali, igrali nazdravljajući, uključujući i S.K. U jednom trenutku drugarici je pozlilo, onesvestila se, muzika je stala, došla je Hitna pomoć. Dok su lekari intervenisali, niko u užvi nije primetio da nema S.K. i njih dvojice. Hitna pomoć je odvela devojčicu kojoj je pozlilo, žurka je nstavljena, da bi se nešto kasnije S.K. pojavila u kafani prašnjava, izgrebana, uplakana i u šoku, rekla je da je silovana. Psle toga je pozvana policija - priča jedan od Ubljana koji je prisustvovao veselju.

Devojčici su u bolnici konstaovane povede himena. Policiji je rekla da su je mladići koje prvi put videla te večeri na silu odveli na obližnji parking i da se seća da ju je jedan od njih silovao.

Mladići su saslušani u prisustvu roditelja i radnika Centra za socijalni rad.

- Rekli su da je do seksualnog odnosa došlouz njen pristanak i potvrdili su da su pili - kaže izvor iz istrage.

(Telegraf.rs /Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Božlć

    24. jul 2015 | 07:42

    Ma da, kako da ne. Dobrovoljno silovana a izgrebana i pašnjava! U zatvor bre bitange nevaspitane i nasilne.

  • Mm

    24. jul 2015 | 07:39

    -17-ogodisnjaci piju vinjak?! -Jedna devojcica se obeznani pa zavrsi u hitnoj -Drugu siluju vrsnjaci LEPA EKIPA, NEMA STA!

  • Dava

    25. jul 2015 | 08:26

    Vesna, da li bi tako komentarisala da je tvoja cerka? Znaci ako se napila i obukla kratku suknju ima pravo svako da je siluje? Sta onda raditi muskarcima kad se napiju i obuku kratke pantalone? Ili nemas dece jos ili imas sina.!? Da je priststala kako skot dao izjavu, zasto bi zavrsila u bolnici?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA