NEMAC SILOVAO HRVATSKOG DEČAKA (3): Zagreb na nogama zbog pedofila!

Monstruozno delo dogodilo se pod okriljem noći, a od daljih strahota dečaka su spasili ostali članovi porodice koji su ušli u sobu i zaustavili Nemca

  • 10

Nepopravljivi seksualni prestupnik Ginter K. iz Nemačke (61) uhapšen je u Zagrebu zbog seksualne zloupotrebe deteta. Svoje pedofilske sklonosti je iskalio na trogodišnjem dečaku, koji je sin njegovih prijatelja.

RAZGOLIĆENE DEVOJKE SU SAME KRIVE ŠTO IH PERVERZNJACI PIPKAJU?! Ove izjave o pedofiliji će vas potpuno šokirati!

Krivično delo se dogodilo pod okriljem noći sa 20. na 21. jul, a od daljih strahota dečaka su spasili ostali članovi porodice koji su ušli u sobu. O gnusnom činu u srcu hrvatske prestonice odmah je alarmirana policija koja je 61-godišnjeg razvratnika uhvatila stavivši mu lisice na ruke.

- Zamenica Opštinskog državnog tužilaštva u Zagrebu je ispitala nemačkog državljanina zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo polne zloupotrebe deteta mlađeg od petnaest godina - izvestili su kratko iz Državnog tužilaštva.

Nemcu je određen pritvor, a zbog jezivih seksualnih delikata Ginter K. je od ranije poznat nemačkoj policiji. Ako mu se sudskim putem dokaže krivica, 61-godišnjaku preti do osam godina zatvora u Hrvatskoj.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voda

    24. jul 2015 | 12:11

    I ovi Hrvati su smesni sa kaznama za ovakva dela....bas kao i mi. Ne znam kako su se clanovi porodice suzdrzali kad su usli u sobu da mu ne presude.

  • M

    24. jul 2015 | 12:14

    Stoka

  • xy

    24. jul 2015 | 12:04

    To je ista ona sorta ljudi što im se obezbeđuje da paradiraju i zagrebom i beogradom, ka i mnogim svetskim gradovima! Bolest je to i nikako drugačije ne treba da se naziva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA