SRBIN IZAZVAO UDES, TRI DEVOJČICE TEŠKO POVREĐENE: Stravična nesreća u Hrvatskoj!

Vozač (44) je tokom preticanja kolone prešao na travnatu površinu, udario u zaštitnu ogradu, prevrnuo se i vratio na preticajnu traku. Vozilo se prevrtalo po putu, a na njega su naletela dva automobila švajcarskih registracija

  • 4

Dvanaest osoba je povređeno, među kojima tri devojčice teže, u saobraćajnoj nesreći koju je prošle noći na auto-putu Bregana-Lipovac, kod Nove Kapele u Hrvatskoj, izazvao vozač iz Srbije.

Vozač (44) je tokom preticanja kolone prešao na travnatu površinu, udario u zaštitnu ogradu, prevrnuo se i vratio na preticajnu traku, javlja Tanjug. Vozilo se prevrtalo po putu, a na njega su naletela dva automobila švajcarskih registracija.

Sudar tri automobila dogodio se sat i po iza ponoći, a od siline sudara leteli su delovi automobila zbog čega je oštećen još jedan automobil koji se kretao suprotnim smerom auto-puta. Teške povrede opasne po život zadobio je 44-godišnji vozač iz Srbije, a teško su povređene i dve devojčice od 13 i 15 godina koje su se nalazile sa njim u vozilu.

Foto-ilustracija: Tanjug/Oksana Toskić Foto-ilustracija: Tanjug/Oksana Toskić

Teške telesne povrede zadobila je i šestogodišnja devojčica u automobilu švajcarske registracije. Osam putnika u vozilima koja su učestvovala u sudaru lakše je povređeno.

Lekarska pomoć pružena je svima u bolnici u Novoj Gradiški, a četiri osobe koje su teže povređene su zadržane na lečenju.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba Delija

    25. jul 2015 | 16:23

    Oduzeti mu dozvolu dozivotno, bez prava polaganja vozackog ikada vise!

  • Isko

    26. jul 2015 | 21:22

    Putevi kroz Hrvatsku su stvarno dobri, a onda nasi nagare 180 pa nije cudno da se ovo desi. Ko da misli kad masina vuce. Treba uvek oprezno voziti.

  • BALKANAC

    27. jul 2015 | 22:30

    Zbog ovakvih kretena svaki dan proklinjem onog pametnog Josipa Broza zbog dve stvari; 1. Sto je ukinut Goli Otok 2. Sto ga nije prosirio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA