PRAVA SRAMOTA: Bosance u Hrvatskoj isterali iz picerije zbog SIROMAŠNE PORUDŽBINE!

Jedna turistkinja tvrdi da su njenu porodicu i nju tokom letovanja u Hrvatskoj u julu ove godine izbacili iz jedne lokalne picerije jer je njihova porudžbina bila skromna

  • 33

Jedna turistkinja poreklom iz BiH ogorčena je ponašanjem ugostitelja u Drveniku u Hrvatskoj.

EVO KAKO CRNOGORCI PLJAČKAJU SRBE NA MORU: Nećete verovati svojim očima kad vidite ove cene!

Naime, ona tvrdi da su njenu porodicu i nju tokom letovanja u julu ove godine izbacili iz jedne lokalne picerije jer je njihova porudžbina bila skromna.

Kako kaže, s porodicom je sedela u jednoj piceriji nakon čega su poručili sokove i sladolede, ali je konobar počeo da ih vređa jer je njihova narudžbina bila premala, objašnjavajući im da je upravo vreme ručka.

- Vlasnik restorana je pokušao konobara da opravda rečima da su ga pre toga naljutili Kinezi koji su za njih šestoro naručili samo jednu picu - kaže nesrećna žena koja nije pristala na ovakav izgovor.

Ona se i dalje pita zašto ih je kelner isterao iz picerije kada su stranci koji su sedeli do njih takođe samo pili piće i nisu ništa jeli.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina <3

    28. jul 2015 | 23:52

    E ovako jedan moj poznanik isao u Makarsku pre par god. I naisao je isto ovako na gomilu neprijatnosti, npr kad je trazio parce pice oni su mu rekli da je prodaju samo kao komad a ne parce, hleb u prodavnici nisu hteli da mu prodaju jer kao ne znaju sta je to, u kaficu isti slucaj kad je porucivao pice za kiselu vodu, ne to je mineralna.... toliko o tome koliko smo tamo pozeljni. Ja znam da oni imaju presavrseno primorje al zasto kidati zivce i gutati knedle na svaku njihovu provokaciju??? Bolje kuci da ostanem nego da me neko j.... u zdrav mozak!

  • Браде

    28. jul 2015 | 23:04

    Ustase...

  • Јелена

    28. jul 2015 | 23:30

    А мени су у Црној Гори раније подметали "резервни", тј. лажни ценовник (јеловник), па се испоставило да је безобразна газдарица већ била позната инспекцији. Ја нисам лења, одмах пријављујем.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA