LOTO TEORIJA ZAVERE: Evo šta su nam čitaoci otkrili o NAMEŠTANJU SEDMICE!

"Na nivou od 12 meseci imamo jednu sedmicu koja se deli na dva dobitnika, jednu sedmicu s najnižim iznosom koja ide jednom u 24 meseca, i jednu punu sedmicu sa milionskim iznosom, koja ide jednom u pet godina", jedan je od komentara

  • 3

Velika prašina se podigla nakon sinoćnjeg skandala koji se dogodio pri izvlačenju loto brojeva, kada je usled "tehničke greške" pri izvlačenju četvrtog broja izvučen broj 27, a na ekranu je bio prikazan 21.

PREVARA UŽIVO? Da li je ovo dokaz da je srpski Loto namešten? (VIDEO)

Javnost kao da se podelila na one koji nisu mogli da veruju da je moguće da dođe do nameštaljke u Državnoj lutriji Srbije, dok su drugi, zagovornici da tu često dolazi do nameštanja, likovali jer su opravdali svoje sumnje.

VUČIĆ HAPSI ZBOG LOTO SKANDALA: Zna se gde će DA PUTUJU oni koji su učestvovali u ovome!

Bilo je i onih koji su odmah počeli da ispituju okolinu znaju li ikoga ko je osvojio sedmicu na Lotou?

HITNA REAKCIJA DRŽAVE NA LOTO SKANDAL: Svi će odgovarati, NIKO NEĆE BITI ZAŠTIĆEN!

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Kako je jedan naš čitalac napisao u komentaru, u Nemačkoj je pre pet godina administrativni radnik dobio najveću premiju svih vremena na lotou, da bi se odrekao cele sume u humanitarne svrhe, jer je posle dužeg razmišljanja shvatio da bi mu to promenilo život iz korena, što on nije želeo!

REŠENA MISTERIJA BROJA 21? Evo kako je Državna lutrija OBJASNILA LOTO SKANDAL! (VIDEO)

Pogledajte još neke od komentara čitalaca:

SRPSKI LOTO NIJE NAMEŠTEN, ZA SVE SU KRIVI HRVATI KOJI ŽELE DA GA UNIŠTE: Šokiraće vas ISTINA o LUTRIJI U SRBIJI!

- Program je ovakav: na nivou od 12 meseci imamo jednu sedmicu koja se deli na dva dobitnika + jednu sedmicu s najnižim iznosom koja ide jednom u 24 meseca, i jednu punu sedmicu sa milionskim iznosom, koja ide jednom u pet godina.

NAMEŠTALJKA OD 1,6 MILIONA EVRA: A evo kako je i 2012. LOTO optužen za prevaru!

Foto: lutrija.rs, Telegraf Foto: lutrija.rs, Telegraf

- Namešta se loto u više evroposkih zemalja, tu je čak i Nemačka, zanimljivo da Austrija ima najblažu šemu za smanjenje dobitka svojim igračima, da ne pominjemo Španiju ili Italiju, pa sve do Belgije.

- Dovoljno je da se ručno izvuku kuglice i brojevi i odmah upišu u kompjuter i REŠENJE JE TU! To je gubitak od pet minuta vremena više. Omogućiti direktan prenos izvlačenja preko interneta i mobilne telefonije.

- Pre nekoliko godina novinari su pitali većinu poslanika iz Skupštine Srbije da li igraju Loto? Skoro svi su u glas odgovorili da ne igraju i da nikada ne bi ni igrali!

- Softver je toliko moćan da za samo par minuta obrade izbaci 1000 kombinacija sa namanjim brojem šestica, normalno bez semice.

- Naravno da je prevara. U Americi dobitnik lotoa mora da bude na televiziji i da se predstavi imenom i prezimenom, a mislim da je i u celom svetu tako. Samo su ovde svi anonimni.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Prvo je broj pogrešio tehničar (npr. verovatnoća greške 1:1000), a onda je izvučen taj broj koji je rezultat prethodne greške. Verovatnoća za to je 1:35. Ako je izvlačenje jednom nedeljno, ovo se dešava jednom u 670 godina.

- Imam 55 godina, igram Loto od svoje 17 i ne poznajem nikog ko je dobio, a voleo bih da vidim nekog srećnog dobitnika, da mi se vrati pouzdanje da znam da nije prevara.

- Nije problem što je operater za brisanje brojeva na ekranu pogrešio, to stvarno može da se desi, ali niko konkretno ne objašnjava kako je znao da će baš taj broj izaći, a da ne pričamo o tome da su izbacili statistiku sa pet brojeva, a bilo je izvučeno samo četiri. Nikad nisam ovo igrao, a oni koji igraju treba da se zappitaju da li dalje igraju jer je očigledno velika prevara.

- Voditeljka jedina poštena, i nju su zbunili! Svaka joj čast, a njima stvarno da služi na čast.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    30. jul 2015 | 11:56

    Meni je muka od toga koliko smo kao narod naivni, pa kako se svaka uplata za izvlačenje sa 0000000- Ima mnogo načina za prevaru, a glavni je što posle uplate kompjuter obradi sve kombinacije, i ona kombinacija koja jedina može izbaciti 7, ne ubacuje se u bubanja broj koji bi mogao eventualno izvući 7. Ovo je prevara Države Srbije njenih građana, koje pljačkaju na sve moguće načine, a prevarili su i narod Rapublike Srpske. Ovo je za OSTAVKE.

  • jovan

    29. jul 2015 | 22:32

    hmm nekad sam gledao bingo izvlacenje na federalnom djelu bih ,slucajno izvucena su dva ista broja zamislite ,pisalo se o tome koji dan i nista, .igram loto na mali broj kombinacija obicno dvije, moja sumnja u loto svkako postoji ,,posto se kugle izvlace potiskom vazduha volio bih da se svakak kugla izvaga prije pocetka vaganja.posto softver ima kombinacije uplata dovoljno je samo jedna kugla da je teza i da se uopste ne pomjera ..toliko nadama se da ce neko uraditi nesto povodom ovoga ..nista nije slucajno pozzz

  • Feniks1

    29. jul 2015 | 17:44

    Radi se o tom da neki ne snimaju samo jedno izvlacenje za taj dan . Vec vise njih pa sve dok im se ne svidi kombinacija . U svijetu je bila galama kad su u novinama odstampani loto brojevi za SUTRASNJE izvlacenje . Dan ranije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA