PUTINOV ŠPIJUN U AMERICI: Pretvarao se da je bankar, Amerikanci ga jedva razotkrili!

Burjakov i još dva Rusa, Igor Sporišev i Viktor Podobni, optuženi su da su koristili Burjakovljevu kancelariju Ruske banke na Menhetnu kao masku za obaveštajni rad za Rusku Federaciju

  • 5

Ruski bankar Jevgenij Burjakov, koji je krajem januara uhapšen u Americi, a potom i optužen za špijunažu, ostaće u pritvoru uprkoz zahtevu koji je podneo da se optužnica protiv njega odbaci zbog nedostatka dokaza.

Zbog ovog videa Putinove seksi špijunke svi Rusi idu u vojsku (VIDEO)

Sudija Ričard Berman odbacio je zahtev Burjakova za povlačenje optužnice uz obrazloženje da su tvrdnje koje su iznete protiv Burjakova dovoljne da se održi optužnica.

Burjakov i još dva Rusa, Igor Sporišev i Viktor Podobni, optuženi su da su koristili Burjakovljevu kancelariju Ruske banke na Menhetnu kao masku za obaveštajni rad za Rusku Federaciju.

Druga dva optužena Rusa ne nalaze se više u Americi. Ministarstvo spoljnih poslova Rusije zahteva da Burjakov bude oslobođen pošto u njegovom slučaju nema dokaza o krivici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hercegov grad

    31. jul 2015 | 12:55

    Sad jrece lov na" vestice", da bi se opravdala losa politika amerike!

  • Miroslav011

    30. jul 2015 | 21:00

    E sada isto postupiti snjima kao i sa americkim spijunom u Rusiji kada je uhvacen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA