DIREKTOR DRŽAVNE LUTRIJE PODNEO OSTAVKU: Nećete verovati šta je naveo kao razlog!

Sumnju u regularnost izvlačenja brojeva u 59. kolu igre na sreću "Loto" izazvala je činjenica da se peti broj kombinacije pojavio najpre na ekranu, pa je tek onda kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja

  • 62

Nakon incidenta koji se dogodio na izvlačenju igre na sreću "Loto" u utorak, direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović podneo je ostavku iz moralnih razloga.

EVO ŠTA KAŽU IZ DRŽAVNE LUTRIJE O LOTO SKANDALU: Uplata listića nam je porasla, moguće je da je broj 21 izvučen! (FOTO) (VIDEO)

Sumnju u regularnost izvlačenja brojeva u 59. kolu igre na sreću "Loto" izazvala je činjenica da se peti broj kombinacije pojavio najpre na ekranu, pa je tek onda kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja.

REŠENA MISTERIJA BROJA 21? Evo kako je Državna lutrija OBJASNILA LOTO SKANDAL! (VIDEO)

Iz Državne lutrije poručili su u sredu da je u pitanju tehnička greška i da je izvlačenje regularno iz Tužilaštva najavljuju provere.

MATEMATIČARI OBJASNILI: Evo kolika je VEROVATNOĆA da se desi ono što se desilo u LOTO SKANDALU!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    30. jul 2015 | 13:29

    Pri izvlačenju kuglica, nije bila greška već namera teška. A sto se tiče njegove ostavke, to nije bilo zbog MORAla već zbog MORAnja, samo mu treba oduzeti pasoš, pre nego što se seti da emigrira.

  • Wilson

    30. jul 2015 | 13:56

    E sad vrati državi 50 miliona,evra pa idi đe god hoces!

  • DejaNbgd

    30. jul 2015 | 13:29

    Nije dovoljna samo ostavka, mora i zatvor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA