NA BEKA PUCAO MUŠKARAC? Novi detalji istrage atentata na Senjaku

Prvi svedok koji je danas saslušan, Milan Marković, baštovan koji je održavao obližnje dvorište, međutim, izjavio je da je prema onome što je on video u Milana Beka pucao muškarac

  • 1

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani prvi svedoci u istrazi pokušaja ubistva biznismena Milana Beka 14. novembra u Ulici Andre Nikolića. Istraga je pokrenuta protiv Maje Adrovca, koja se sumnjiči za pokušaj teškog ubistva, i njoj je na teret stavljeno da je ispalila dva metka u Beka.

 

STEFANOVIĆ: Ne verujem da je uhapšena žena organizator napada na Beka!

 

Prvi svedok koji je danas saslušan, Milan Marković, baštovan koji je održavao obližnje dvorište, međutim, izjavio je da je prema onome što je on video u Milana Beka pucao muškarac. Svedok je, prema nezaničnim informacijama, jer je saslušanje zatvoreno za javnost, rekao da lik te osobe nebi mogao da prepozna, ali da je bio krupnije građe i kratko ošišan.

 

UMEŠANI U ATENTAT NA BEKA SU SARADNICI LUKE BOJOVIĆA I "PINK PANTERI": Novi detalji pokušaja ubistva biznismena

 

Drugi svedok, Boban Mančić, koji je zaposlen kao vozač kod Beka ali toga dana nije bio za volanom automobila kojim se biznismen dovezao do kuće, prema rečima istog izvora, nije video osobu koja je pucala već je samo pomogao da se ranjenik što pre zbrine i preveze u bolnicu.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

MISTERIOZNA LEPOTICA TRAŽI SUOČAVANJE SA BEKOM: Nikada ga u životu nisam videla!

 

Saslušanju prvih svedoka, prisustvovala je i osumnjičena, kojoj je posle hapšenja odredjen pritvor. Osim nje, u Višem tužilaštvu bili su prisutni i njen branilac Dalibor Katančević, kao i Bekom zastupnik, Zdenko Tomanović.

 

U nastavku istrage, na predlog tužilaštva trebalo bi da bude saslušan i Milan Beko, kao i njegov vozač.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA