Ubili pitona OD 5 METARA i 72 KILOGRAMA USRED dvorišta! (VIDEO)

- Bila sam prestrašena. Probudila sam supruga koji je u gaćama izašao u dvorište sa pištoljem u ruci - rekla je Polin, u čijem dvorištu je bila ogromna zmija

  • 12

Ogromni piton neko vreme je plašio stanovnike Voren Kauntija u Misuriju, sve dok ga nije ubio jedan preplašeni meštanin. Burmanskog pitona, dugog 4,5 metara i teškog 72 kilograma je pronašla izvesna Polin u svom dvorištu nakon što ju je probudilo lajanje njenog psa. Inače, u poslednje vreme su nestala dva psa i tri kokoške, a meštani su za to krivili upravo ogromnog pitona.

- Bila sam prestrašena. Probudila sam supruga koji je u gaćama izašao u dvorište sa pištoljem u ruci -  rekla je Polin.

Kada su pozvali stručnjaka za zmije, on je rekao da može da dođe tek za nekoliko dana. Zato je Polin pozvala svog svekra koji je došao sa sačmaricom i ubio pitona sa dva metka u glavu. Uprkos tome, rekao je da oseća veliko žaljenje, ali da je morao da je ubije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina <3

    31. jul 2015 | 23:07

    Pa dobro a sta su trebali? Jesu zvali ta zastitu zivotinja i nisu mogli da dodju?! Mozda su trebali da puste zmiju da pojede psa ili necije dete, da im udje u kucu? Nije ovo naivna stvar, moglo je npr njihovo dete da nastrada! Borba za zivot izvini molim te al i ja bi isto uradila. Nisu hteli da dodju po zmiju BAM i aj cao!

  • Mašina

    1. avgust 2015 | 10:27

    Ubio bi ga sa zadovoljstvom

  • raka

    1. avgust 2015 | 04:02

    cekaj,ko je sad ubio zmiju?muz u gacama iz pistolja ili svekar sa sacmarom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA