TUKAO NAS JE I GASIO CIGARETE PO NAŠIM TELIMA: Jeziva ispovest žene muškarca koji je ubio svoju bebu!

- Udarao me je po licu, stomaku i telu, sve dok nisam izgubila svest. Tada me je polio vodom i hteo žiletom da me iseče po glavi. Dva meseca pre porođaja, pokušao je da me nožem ubode u stomak - kaže Gorjana, majka bebe koju je otac krvnički ubio

  • 30

Gorjana Milanović, majka 15-mesečnog Darka, kojeg je otac Kurtiš K. pretukao na smrt 17. juna ove godine, ipsričala je sve o ovom užasnom događaju.

Ovo je otac koji je ubio svoju jednogodišnju bebu! (FOTO)

- On je monstum! Ubio mi je dete! Droga ga je izopačila, tukao je mene i maltretirao sve oko sebe. Najvažnije mu je bilo da kupi tablete i pivo i nije mario za to da li su deca gladna!

Ona dodaje da ju je čak dva puta silovao.

OTAC KOJI JE KRVNIČKI PRETUKAO BEBU NASMRT: Nisam znao šta radim, mešao sam alkohol i lekove!

- Silovao me je jer nisam želela da imam odnose sa njim. Sećam se, kada sam bila u drugom mesecu sa Darkom, Kurta me je vezao za krevet i tukao. Udarao me je po licu, stomaku i telu, sve dok nisam izgubila svest. Tada me je polio vodom i hteo žiletom da me iseče po glavi. Dva meseca pre porođaja, pokušao je da me nožem ubode u stomak, ali je srećom promašio i pogodio me u butinu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Kada nas nije tukao, grizao nas je i gasio cigarete po našim telima. Deca su puna ožiljaka - priča Gojana.

Uz uzdah, Gorjana ne priseća dana kada je Kurtiš ubio njihovo dete.

KOMŠIJE NAŠLE MODROG DEČAKA KOJI JE JEDVA DISAO I MAJKU KOJA VRIŠTI I PLAČE: Jezivi detalji pretučene jednogodišnje bebe!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Otišla sam po hranu u Crveni krst i Kurtišu ostavila mleko da nahrani Darka. Kada sam se vratila, rekao je " Baš smo se lepo igrali, ne diraj ga, pusti ga da spava". Kada sam ušla u sobu, beba je bila hladna i usne su joj bile modre.

Podsetimo, Kurteš K. je u porodičnoj kući u Zemunu batinama ubio 15-mesečnog sina Darka Milanovića. On je detetu najpre smrskao glavu o sto, pa ga bacio na zemlju i krvnički išutirao. Preti mu 40 godina zatvora.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    1. avgust 2015 | 01:00

    Greska u nasem zakonu je sto ne postoji dozivotna kazna, ili bar spajanje kazni, tj. u ovom slucaju, kazna za nanosenje teskih telesnih povreda , ubistvo, zlostavljanje, silovanje....za svako delo po 40 godina, sabrati mu kazne pa koliko se zalomi. Mada za ovoga ni jedna kazna nije dovoljna.

  • vozi Miško

    1. avgust 2015 | 07:55

    Koji izrod od čoveka, dođe ti da ti njemu napraviš što je on svom detetu. Smeće.

  • Sasa M.

    1. avgust 2015 | 07:49

    U celoj prici ima i njene krivice, sto ga nije ostavila i sa decom otisla u sigurnu kucu ili bilo gde?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA