KAKVA JE TO MAJKA: Zaključala je dete u kolima, na 80 stepeni, a evo GDE JE OTIŠLA (VIDEO)

Veliki šok je tek usledio jer se uskoro pojavila majka devojčice

  • 2

U poslednjem trenutku policajka je spasla devojčicu (2) od smrti iz zaključanog automobila.

Da li je ova MAJKA najveći MONSTRUM na svetu? (VIDEO)

Sve se dogodilo u četvrtak poslepodne na parkingu supermarketa u vrućem Nju Džersiju. Prolaznici su na parkiralištu čuli plač koji je dolazio iz parkiranog automobila i bar je dvoje njih pokušalo otvoriti prozor.

Za NBC Rafael Rodrigez je ispričao kako je pokušao da uteši devojčicu:

- Rekao sam joj ''nemoj plakati, spasićemo te''. Ona je samo plakala, a bila je toliko mokra od znoja i vrućine, kao da ju je neko zalio kantom hladne vode - rekao je prolaznik.

Kada su policajci došli, uspeli su razbiti prozor i spasti devojčicu. Procenili su da je u automobilu sigurno bilo 80 stepeni!

Veliki šok je tek usledio jer se uskoro pojavila majka devojčice s punim kolicima stvari koje je kupila. U tome što je ostavila dete nije videla ništa sporno. Dobila je prijavu za zanemarivanje deteta, a po malenu je došao otac.

Pogledajte kako je izgledalo spasavanje devojčice:

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevno.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina <3

    1. avgust 2015 | 12:10

    Izgleda da je to u Americi postala svakodnevnica! Ne zele odgovornost za dete i da o njemu razmisljaju dok sopinguju. Poremecena nacija skroz! Ja imam dvoje dece i iz kola ih izvlacim i kad idem do trafike bukvalno jer mi u glavi da znam da za to kratko vreme ne moze da im bude nista al opet moze da se nadje neka budala i udari ih kolima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA