PONOVO PAO AVION U HRVATSKOJ: Poginula jedna osoba!

- Jutros, nešto pre 7 sati na području opštine Donji Lapac, došlo je do avionske nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. O svemu su obaveštene nadležne agencije, odnosno Agencija za vazduhoplovne nesreće i nadležno ministarstvo - rekla je potparolka ličko-senjske Policijske uprave

  • 2

Jedna osoba je poginula prilikom pada malog aviona u Donjem Lapcu u Hrvatskoj, izvestila je ličko-senjska Policijska uprava.

KONAČNO PRONAĐEN AVION MH370? Nećete verovati gde je olupina završila godinu dana nakon pada! (FOTO)

- Jutros, nešto pre 7 sati na području opštine Donji Lapac, došlo je do avionske nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. O svemu su obaveštene nadležne agencije, odnosno Agencija za vazduhoplovne nesreće i nadležno ministarstvo - rekla je potparolka ličko-senjske Policijske uprave portalu "Index.hr".

Mesto nesreće se obezbeđuje, a u istraga je u toku

Ovo je već druga avio-nesreća u poslednja tri dana. U subotu kod daruvarskog aerodroma je takođe pao sportski avion, nakon čega se zapalio. Poginuli su 57-godišnji Vladimir Vojta koji je upravljao letelicom i 27-godišnji Tomislav Bublić.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA