Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamenjaš "preti" Partizanu: "Nemam dilemu, dvorana će biti puna, da pobedimo crno-bele"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Interesantna i hrabra izjava centra podgoričke Budućnosti

  • 11
Kenan Kamenjaš, KK Partizan - KK Budućnost Foto: ABA league j.t.d./Dragana Stjepanović

Drugi meč polufinalne serije ABA lige između Partizana i Budućnosti je sve bliže, zakazan za 7. maj u Podgorici, a za Sport Klub je govorio centar Budućnosti Kenan Kamenjaš.

Crnogorski centar objasnio je da imaju samo jedan cilj, a to je da obraduju navijače svog tima pobedom.

- Očekujem pobedu, verujem da će se sve rešavati u Beogradu. Analizirali smo prvi meč. Bilo je dobrih i loših stvari. Cilj je da unapredimo dobre, a da smanjimo loše momente. Ponavljam još jednom, uz veliku energiju i čvrstu odbranu, verujem kao i svi u timu da možemo da trijumfa - izjavio je Kamenjaš.

Očekuje se da dvorana "Morača" bude prepuna, pružajući ogromnu podršku timu Budućnosti. Atmosfera će biti sjajna, uz poznati huk Morače koji će dodatno motivisati igrače.

- Nemam nikakvu dilemu da će dvorana “Morača” biti ispunjena do poslednjeg mesta. Očekujem sjajnu atmosferu, ogromnu podršku sa tribina, a uz popularnih huk Morače, kadri smo da slavimo protiv Partizana - zaključio je Kenan.

Utakmica između Budućnosti i Partizana počinje u 18 časova, istog dana kada će se odigrati i meč između Mega i Crvene zvezde. Zvezda trenutno vodi sa 1-0 u seriji, a za plasman u finale potrebna su joj još dva trijumfa.

(Telegraf.rs)

Video: Može li Partizan da osvoji Evroligu? Željko odgovorio na večno pitanje navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    5. maj 2024 | 19:26

    Pored zvezde ovo je nejteze gostovanje u ABA ligi. Ne bi me cudilo da se igra treci mec. Ali sam zato siguran da Zeljko Obradovic ponovo dize pehar. Partizan sampion

  • Dare

    5. maj 2024 | 18:21

    I sta bi dobio i da pobedis, nakon toga dodjes u Bgd i budes deklasiran. Nije ti to fmp da ne smeju da se pojave na parketu vec igras protiv najtrofejnijeg KK sa ovih prostora i za prolaz u finale imas sanse 0.0001%.

  • BWA

    5. maj 2024 | 19:45

    FMP 3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA