SKANDAL: Srpski putnici bili 12 sati zarobljeni na aerodromu u Beogradu! (FOTO)

Putnike iz Srbije koji su trebali jutros oko 6.30 sati da odlete na odmor u Hurgadu, zadesila je prava drama koja i dalje traje

  • 8

Jutros sa aerodroma "Nikola Tesla" trebalo je da poleti avion kompanije "Er Kairo" u 06.30 sati za Hurgadu, sa putnicima iz Srbije, ali usled tehničkih problema avion nije bio u mogućnosti da poleti.

Mehaničari ove kompanije pokušavali su da otklone kvar, ali prema njihovim rečima, nisu imali sredstavava. Posle toga usledilo je čekanje putnika od skoro 12 sati za koje još nije sigurno da će se, i kada završiti.

Čitateljka Telegrafa, koja se našla na tom letu, javila je da niko od nadlženih nije znao da joj kaže kada će let biti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ipak, prema rečima naše čitateljke koja je razgovarala s njima, ali putnici koji od ranih jutarnjih sati čekaju na avion kako bi odleteli na zasluženi odmor, od nadležnih iz agencije su dobili odgovor da oi nisu odgovorni za tako nešto i da ne znaju šta da im kažu!

Pokvareni avion kompanije Er Kairo Foto: Telegraf Pokvareni avion kompanije Er Kairo Foto: Telegraf

Na tom letu je prijavljeno 163 putnika, i oni trenutno borave u tranzitu, čekajući da li će avion doći po njih, pošto se iz sata u sat situacija menja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naime, nadležni iz kompanije "Er Kairo" su im jutros rekli da će za sat-dva po njih doći avion koji je na letu iz Pariza, ali je sa ekrana na kom piše vreme polaska i dolaska letova ubrzo skinut.

Prema poslednjim informacijama koje smo dobili od prestavnika kompanije "Er Kairo" na aerodrom Nikola Tesla bi trebalo da sleti avion u 19.40 sati, kao i to da će se putnici ukrcati u 20.10 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar BigBlueTravel

    3. avgust 2015 | 18:55

    Na tom avionu nisu samo putnici KonTiki Travela vec i ostalih srpskih agencija poput BigBlue-a,A1 Travela,SAB,Way Out,Faros itd,avion koje je doveo goste iz Hurghade sleteo je na aerodrom Nikola Tesla u planirano vreme i trebao je da poleti u 6:30 ka Hurghadi sa novom grupom turista ali pri izlasku putnika iz aviona desio se kvar sa vratima i zbog toga je nastalo ovoliko kasnjenje,nijedna srpska agencija nije odgovorna za ovo vec Air Cairo... Pozdrav iz Hurghade

  • Vlada iz senke

    3. avgust 2015 | 19:17

    1. Avio kompanija je odgovorna za kvar. 2. Ne moze se znati koliko je potrebno za otklanjanje kvara. Zato i nema tacnih informacija. 3. To je normalno u avio industriji. 4. Bolje da sacekaju i 24h nego da se desi katastrofa!

  • Baki

    3. avgust 2015 | 18:48

    To je Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA