TO BI GA DOTUKLO: Svešteniku rekli da mu je žena poginula, za Nikolu (18) i Simeonu (10) prećutali!

Starešina Hrama Svetog Save, koji je sa porodicom doživeo udes u Makedoniji, prebačen je na Urgentni centar u Beogradu * Po savetu lekara, nisu mu rekli da je, pored supruge, ostao i bez ćerke i sina

  • 12

Pošto se nalazi u teškom psihičkom stanju, svešteniku Radivoju Paniću je tek juče saopšteno da mu je poginula supruga Tatjana (45).

OVAKO SU SE PRIJATELJI SVEŠTENIKOVOG SINA OPROSTILI OD NJEGA: Rasplakaće vas poruke koje mu ostavljaju na Fejsbuku (FOTO)

Zbog ozbiljnosti situacije, lekari su savetovali da mu se ne još uvek ne govori da je ostao i bez sina Nikole (18) i ćerke Simeone (1o) u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

Panić se nalazi u Urgentnom centru, gde je zbrinut sa teškim povredama donjih ekstremiteta i karlice. Njega je u prepodnevnim satima obišao i patrijarh srpski Irinej.

Nesrećni sveštenik sve do juče nije znao ništa o svojoj porodici.

Foto: Facebook/Никола Панић Foto: Facebook/Никола Панић

- Rečeno mu je za Tatjanu kako bi se organizovao pogreb po njegovog želji i on je rekao da želi da je sahrane na groblju Orlovača, gde mu počiva i majka. Pita je za decu, ali lekari su savetovali da mu prećute strašnu vest, jer bi ga dotukla - kaže prijatelj nesrećnog sveštenika.

Sahrana Tatjane, Nikole i Simeone biće sutra na groblju Orlovača u 15.30 sati. Opelo će služiti patrijarh Irinej.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez komentara

    4. avgust 2015 | 15:14

    Ja sam izgubila svoje najmilije na isti nacin :-( Ne postoje reci utehe, samo onaj ko je tako nesto doziveo zna kako je! Neka pocivaju u miru i neka im Bog da Rajsko naselje!! Pretuzna sam za ovom porodicom iako ih nisam poznavala. Devojcici Kristini i njenom ocu zelim da budu mnogo jaki kako bi prebrodili smrt svojih najdrazih.

  • vv

    4. avgust 2015 | 15:56

    O.Radivoje je toliko duhovno jak,da ce izdrzati,naravno da boli svakog normalnog coveka koji je i svestenik jer je izgubio porodicu na tako strasan nacin... On ima jos jedno dete o kome treba da brine,koja je jaka u ovakvim trenutcima zbog njega,a i on zbog nje... Jako velik duhovnik,svi koji ga znaju,znaju kakva je njegova vera.

  • stojan protic

    4. avgust 2015 | 09:47

    Boze sacuvaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA