SVAKA ČAST, LJUDI: Proslavu mature iskoristili da pomognu teško bolesnom Milošu! (FOTO)

Miloš Stojanović je više puta bio podvrgnut operacijama, jer je bolovao od kancera. Roditelju su mu nezaposleni, a stalne kontrole, kao i njegovo opšte zdravstveno stanje zahtevaju velika finansiska sredstva

  • 0

Grupa bivših prokupačkih gimnazijalaca koja je proslavila deset godina mature, ovu proslavu je iskoristila da sakupi novac za Miloša Stojanovića (18) iz Prokuplja, koji je lošeg zdravstvenog stanja i čija porodica živi u teškim materijalnim uslovima.

Oni su deo novca za proslavu,tačnije 30.000 dinara dali Milošu, a akciji su se priključili i vlasnik restorana "Aleksandar" u Prokuplju, gde je organizovana proslava na kojoj je nastupao muzički bend "Alter ego".

- Kada smo počeli pripremu za proslavu 10 godina mature, želeli smo da ovog puta ona bude nešto drugačija i da se ne svede na običnu zabavu, pa smo tako došli na ideju da prikupimo određena sredstva i uputimo je onima kojima su u ovom trenutku najpotrebnija – kaže jedan od organizatora proslave stomatolog Stefan Đukić.

On se ovom prilikom  zahvalio svima iz generacije jer su podržali ideju, ali i hotelu "Aleksandar" i muzičkoj grupi "Alter ego". Đukić ističe da je ideja bila da se niko finansijski ne optereti, ali da se istovremeno i pomogne.

- Cilj nam je bio da realizujući ovu akciju, širimo i svest o značaju humanog delovanja u našoj maloj sredini. Zato se i nadam se da će i naša naredna obeležavanja godišnjica mature i druženja imati ovakav karakter i da će to prerasti u tradiciju, koju će prihvatiti i druge generacije maturanata – poručuje Đukić.

Miloš Stojanović je više puta bio podvrgnut operacijama, jer je bolovao od kancera. Roditelju su mu nezaposleni, a stalne kontrole, kao i njegovo opšte zdravstveno stanje zahtevaju velika finansiska sredstva.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA