JOŠ JEDAN POLITIČAR OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU: Velika Britanija u šoku!

Dnevnik Dejli miror je potom danas preneo tvrdnju jednog čoveka koji tvrdi da ga je Hit silovao 1961. godine kada je imao 12 godina. Direktnu istragu o pedofiliji bivšeg premijera sada vodi Skotland jard

  • 6

Britanski estblišment je danas doživeo novi udarac kada je bivši premijer Edvard Hit optužen da je učestvovao u seksualnom zlostavljanju dece, što je poslednja u nizu optužbi za pedofiliju visokih britanskih zvaničnika!

Britanku drogirali, pa SILOVALI na jahti na JADRANU!

Hit je bio na čelu Britanije od 1970. do 1974. godine i važio je za ozbiljnog samca koji voli jedrenje i klasičnu muziku. Umro je 2005. godine u 89-oj godini.

Sada je još jedan od visokih funkcionera koji su optuženi, mnogi posthumno, za seksualno zlostavljanje dece. Ovaj najnoviji skandal izbio je u trenutku kada Britanija preduzima napore da istraži tvrdnje da su ljudi koji pripadaju društvenoj eliti učestvovali i prikrivali seksualno zlostavljanje dece u drugoj polovini 20-og veka.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Apsolutno sam siguran da je u visokom društvu bilo dosta političara i drugih koji su seksualno zlostavljali decu i koji to verovatno još uvek rade - izjavio je Sajmon Dancuk, poslanik opozicione Laburističke stranke i vodeći zagovornik rasvetljavanja ovih slučajeva, prenosi AFP pozivajući se na televiziju Skaj njuz.

Dnevnik Dejli miror je potom danas preneo tvrdnju jednog čoveka koji tvrdi da ga je Hit silovao 1961. godine kada je imao 12 godina. Direktnu istragu o pedofiliji bivšeg premijera sada vodi Skotland jard, naveo je Bi-Bi-Si.

Hit je poslednji u nizu političara optuženih za pedofiliju. Pre njega optužbe su iznete protiv pokojnog Leona Britana, ministra unutrašnjih poslova u vreme premijerke Margaret Tačer, Sirila Smita, poslanika Liberalne stranke koji je preminuo 2010. godine i Grevila Dženera, bivšeg poslanika Laburističke stranke i člana Gornjeg doma parlamenta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    5. avgust 2015 | 03:12

    Ne mogu da verujem da u engleskoj ima pedofila. Pa to je nacija koja siri samo dobre vibracije. Pokusavam da budem ironican jer mislim da je to najpokvarenija nacija na kugli zemaljskoj koja se bavila i bavi se pljackom siromasnih zemalja.

  • Љиљана

    5. avgust 2015 | 03:25

    С'једне стране фамилијарни људи , политичари, а са друге изопачени - кинки. Част изузецима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA