Bake i deke, evo gde možete za MALO PARA da obradujete svoje UNUKE!

Od 5. do 18. avgusta svaki penzioner koji iskoristi vaučer sa 20 odsto popusta na tri izabrana artikla u Roda Megamarketima, uz plaćeni račun dobiće slip kojim će do 31. moći da ostvari dodatnih 20 odsto popusta na bilo koji artikl iz školskog asortimana

  • 0

Uoči početka nove školske godine, Roda je za najstarije potrošače, pored specijalnih akcija i sniženja, pripremila dodatne popuste od 20 odsto na sav školski pribor za najmlađe. Ukoliko želite da obradujete svoje unuke i njihove roditelje kupovinom koja će im omogućiti dodatnu uštedu dođite u Roda Megamarket i nabaviti sve što je potrebno za školarce.

Od 5. do 18. avgusta svaki penzioner koji iskoristi vaučer sa 20 odsto popusta na tri izabrana artikla, uz plaćeni račun dobiće slip kojim će do 31. avgusta moći da ostvari dodatnih 20 odsto popusta na bilo koji artikl iz školskog asortimana.

Ova akcija omogućiće svim penzuionerima ne samo uštedu, već i mogućnost da planiraju svoju kupovinu. Na ovaj način, penzionerima će širok i bogat asortiman u Roda Megamarketima biti dostupniji i prihvatljiviji nego ikad ranije. Za one koji svakako vode računa o svom kućnom budžetu, ovo će biti idealna prilika da sa manje brige krenu u nabavku kako bi obradovali svoje unuke i spremili ih za školsku godinu koja je pred njima.

Akcija sa penzionerskim popustom na školski asortiman je prirodan nastavak akcije koju je Roda pokrenula pre samo dve nedelje, a kojom omogućava penzionerima da u svih 36 Roda Megamarketa širom Srbije, dobiju i iskoriste svoj popust od 20 odsto na tri proizvoda koja sami odaberu. Ona je samo jedna u nizu aktivnosti koju su Roda Megarmarketi pripremili za svoje najstarije sugrađane.

Foto: Promo Foto: Promo

Briga o najstarijima se u Rodi ogleda i kroz dodatnu zabavu i pogodnosti koje penzioneri imaju u Roda prodajnim objektima.

Svake srede, u deset Roda Megamarketa širom Srbije, na lekarskom štandu, penzioneri će imati priliku da izmere pritisak i da se posavetuju sa lekarima. Takođe svi oni koji žele da se opuste uz jednu partiju šaha moći će to da urade, jer u devetnaest Roda prodajnih objekata su postavljene nove šahovske table.

Specijalni popusti i akcije, poseban doživljaj kupovine samo su neke od prednosti koju Roda Megamarketi pružaju svojim potrošačima. Dođite i uverite se sami!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA