PORODICA OTETOG HRVATA U ŠOKU: Nema dobrih vesti, svi su zabrinuti! (VIDEO)

U kuću Porodice Salopek u Vrpolju došli su pripadnici hrvatske tajne policije, koji su s njima i inače u stalnom kontaktu, da ih obaveste o razvoju događaja i pruže im svaku potrebnu pomoć

  • 15

Porodica otetog Hrvata Tomislava Salopeka, koji je u sredu osvanuo u uznemirujućem videu egipatskih džihadista povezanih s Islamskom državom, u potpunom je šoku.

OVOG HRVATA ĆE UBITI ZA 48 SATI: Uznemirujući poziv u pomoć čoveka kog su oteli džihadisti! (VIDEO)

- Prvi glas da je iko išta za našeg Tomu zatražio! Zamena za nekoga? Pa to je strašno. I juče su se neki naši čuli s bazom u Egiptu. Poslodavac stalno govori da nema dobrih vesti. Svi su zabrinuti. Od trenutka kad je saznala da je otet, Tomičina žena totalno je izvan sebe. Živi u strahu i za sebe i za život ostalih članova. Toliko je skrhana da joj je pružena i psihološka pomoć. Stručnjaci su joj svakog dana na raspolaganju. O otmici ne razgovara ni sa kim jer i ne sme. Začaurila se u sebe. Svi se hvatamo za slamku, za bilo koju vest koja kapne - rekao je jedan od članova porodice.

U kuću Porodice Salopek u Vrpolju došli su pripadnici hrvatske tajne policije, koji su s njima i inače u stalnom kontaktu, da ih obaveste o razvoju događaja i pruže im svaku potrebnu pomoć. Porodica više ne želi da komunicira s novinarima.

U KAIRU OTET HRVAT: Izvukli ga iz automobila dok je išao na posao!

- Bojimo se da bi neke naše izjave mogle naštetiti Tomislavu - rekao nam je jedan od komšija. Drugi sused nam je rekao da je Tomislav u Egipat otišao s namerom da zaradi nešto novca kako bi olakšao život svojoj porodici.

- Dan kad je otet u Kairu bio je njegov poslednji radni dan u francuskoj kompaniji u kojoj je radio - kažu oni.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da se ovo desilo nasem Srbinu

    6. avgust 2015 | 09:59

    Hrvati bi navijali da ga treba zaklati i zeljno iscekivali ovakav trenutak.A mi i dalje gledamo svakog coveka kao coveka.E u tome je razlika medju nama.I drago mi je sto sa njima nemamo vise nista.Samo sto dalje od njih a ovom coveku neka je bog u pomoci zelim da se vrati svojoj porodici i da ga oslobode.

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    6. avgust 2015 | 02:24

    Dok se ovom hrvati radi o glavi kitarovicka slavi ustasko-fasisticki genocid nad Srbima...krkaju se pljeskavice....i pevaju ustaske pesme....eto vam Vase presednice!

  • MMA

    6. avgust 2015 | 08:40

    BRE RADOVALI SU SE JUCE. NA PARADI U ZAGREBU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA