POČIVAJ U MIRU BOŽJEM: Ovako su se Hrvati oprostili od svirepo ubijenog Tomislava (FOTO)

- Počivao u miru Božijem! Tvoja deca su izgubila oca kojim se mogu samo dičiti, jer je išao trbuhom za kruhom, a supruga ostaje neutešna! moje iskreno saučešće - prokomentarisala je jedna Hrvatica na Fejsbuku

  • 89

Hrvatski državljanin Tomislav Salopek, kojeg su egipatski džihadisti oteli 22. jula, nažalost je pogubljen. Na internetu su se pojavile i fotografije obezglavljenog Salopeka, za koje još nije potvrđeno da su autentične.

 

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Objavljena slika odrubljene glave Tomislava Salopeka!

 

Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje male dece. Na hrvatskim portalima, kao i na društvenim mrežama pojavila se masa komentara ljudi koji se opraštaju od ubijenog Tomislava.

 

- Čovek je hteo samo da zaradi za svoju porodicu... počivao u miru... - jedan je od komentara.

 

- Počivao u miru Božijem! Tvoja deca su izgubila oca kojim se mogu samo dičiti, jer je išao trbuhom za kruhom, a supruga ostaje neutešna! Moje iskreno saučešće - prokomentarisala je jedna Hrvatica na Fejsbuku.

 

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

 

- Počivao u miru Božijem - najčešći je komentar na društvenim mrežama, a među brojnim komentarima ističu se oni u kojima građani ne biraju reči kojima prete Islamskoj državi.

 

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

 

Inače, svi vodeći hrvatski mediji doneli su odluku da ne objavljuju uznemirujuću fotografiju obezglavljenog Tomislava Salopeka.

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

Tako je portal Index.hr apelovao na čitaoce da fotografiju ne dele po društvenim mrežama, ne samo zbog poštovanja prema Salopeku i njegovoj porodici, već i zato što je objava takvih fotografija upravo ono što islamski teroristi žele.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever-jug

    12. avgust 2015 | 15:49

    Saucesce porodici i svim hrvatima cistog srca.

  • neki hrvat

    12. avgust 2015 | 16:33

    Inace ne pisem komentare po srpskim portalima, ali sam se najezio koliko saucesca dolazi od Srba u vezi ovog dogadjaja, mozda ima nade za sve nas. Veliko iskreno Hvala!

  • Bosko

    12. avgust 2015 | 15:50

    Neka ti je laka crna zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA